Her gün jilet ile tıraş oluyorum ve bu yüzden kaliteli bir jilet istiyorum. Bildiğiniz kaliteli, içine kıl toplamayan, tahrişi en aza indirecek jilet önerisi yapabilir misiniz? Makine istemiyorum, jilet olsun.
3 Jiletliler arasında çok da fark olmadığını düşünüyorum. Zaten bu ekonomide tek jilet permatikler bile 14 lira olmuşken nerede neyi ucuz bulursan al kullan bence.
Tahriş meselesi için köpük daha önemli kaliteli köpük gerçekten de tahrişi azaltıyor. BİM veya A101'in ucuz köpükleri güzel değil.
Gillette Fusion5 tıraş makinesi Erkekler için 5 bıçakla sinekkaydı tıraş sağlar. Arkadaki hassas düzeltici zorlu bölgelerdeki sakalları şekillendirmek için mükemmeldir.
Gillette Fusion5 tıraş makinesi Erkekler için 5 bıçakla sinekkaydı tıraş sağlar. Arkadaki hassas düzeltici zorlu bölgelerdeki sakalları şekillendirmek için mükemmeldir.
Hocam 3 bıçaklı kullanıyorum ama benim sakallar biraz sert olduğu için bir gün tıraş olmasam, 2. gün tıraş olsam jileti sanki taşa sürtüyormuşum gibi sert takılıyor ve acıtıyor.
Hocam 3 bıçaklı kullanıyorum ama benim sakallar biraz sert olduğu için bir gün tıraş olmasam, 2. gün tıraş olsam jileti sanki taşa sürtüyormuşum gibi sert takılıyor ve acıtıyor.
Teşekkürler.
Tıraş köpüğüne dikkat etmemiştim, haklı olabilirsiniz. Teşekkürler.
Gillette® Fusion5 Ultra Hassas Tıraş Jeli, tıraş sırasında cildi koruyarak serinleten ve rahatlatan Ultra Konfor Kompleks özelliğine sahiptir. Göz atın!