Tırda yaşam nasıldır?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Bazen videolarda karşıma çıkıyor. Yatak, dolap, televizyon, PS 5 bile kuran var.
Hayatımda hiç tıra binmedim. Sanıldığı kadar güzel mi?

yurtdışını bilemem ancak Türkiye'de zor mesleklerden bir tanesi ne aile hayatı ne sosyal hayat ne de kendine kalan bir hayat devamlı yollardasın. Çevrenin ne mutlu günlerinde nede hüzünlu günlerinde yanlarında olma imkanın olmuyor çoğunlukla hele ki yurtdışına çalışıyorsan. Sanıldığı kadar güzel değil.

Hocam o meslek ABD'de yapılır en iyi. Avrupa'da olabilir belki, Türkiye'de yapanı hiç duymadım ama eğlenceli olmaz büyük ihtimalle.

Sosyal açıdan çok zor bir meslek
Genelde zaten tırcılar kendini diğer insanlardan uzaklaştırmak isteyen kişiler oluyorlar.
Zevkli olduğunu sanmıyorum.

Kullanırım diyorsan ve Asosyal isen çok iyi bir tercih fakat aile kurma çevre edinme hayellerin varsa berbat bir seçim olur. Kendinle baş başa kalmayı seven ama lafta değil harbi yanlızlığı tercih edecek seviyede bir insansan bu mesleği seç. Yurt dışı kapıları tabi hep açık ve iyi para döndüğünüde duydum ama işi seviyorsan Türkiyede'de yapılır gayet. Onun dışında bu işi yapacaksan öfke kontrolün olmalı sabırlı olmalı ve dikkat bozukluluğun olmamalı.

ABD'de tırcılık yapan çok var ve para getirisi de iyidir. Sadece sosyal hayatın olmuyor, o kadar. Çok da büyük eksiklik değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…