TiriniTi.com güvenilir mi?

1FörK

Centipat
Daha fazla  

Merhaba, bu site güvenilir mi? Hikayeli oyunlar çok pahalılaştı, bir kere oynayıp bir daha yüzüne bakmayacağım oyuna 500-1000 TL vermek artık yoruyor. Crack oynamayı da 6 7 yaşında bıraktım 😎
Bu sitenin yaptığı tam olarak ne? GameSatış ve burayı buldum, GameSatış güven vermiyor.

Merhaba, bu site güvenilir mi? Hikayeli oyunlar çok pahalılaştı, bir kere oynayıp bir daha yüzüne bakmayacağım oyuna 500-1000 TL vermek artık yoruyor. Crack oynamayı da 6 7 yaşında bıraktım 😎
Bu sitenin yaptığı tam olarak ne? GameSatış ve burayı buldum, GameSatış güven vermiyor.

Değil zamanında MC almıştım 1 hafta sonra hesabı başkasına verdiler desteğe o kadar yazmama rağmen durmadan stokta hesap yok dediler. Bu attığın linkte alta yazıyor zaten hesap olarak verecekler sadece offline oynayabiliyorsun.

Alınmaz bence buradan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı