Çözüldü Tiriniti güvenli midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

er4n

Kilopat
Makaleler
9
Daha fazla  

Güvenli mi?

Çözüm
Çalıntı hesap bunlar. Plati.ru üzerinden hesaplar alınıyor. Kullanıyorsun fakat az bir süre sonra ya hesabın gerçek sahibi şifreyi değiştiriyor yada tamamen bloke oluyorsun.
Bence böyle saçma sapan yerlerden grarantisi olmayan oyunlar almak yerine para biriktirerek almak daha mantıklı.

Bence böyle saçma sapan yerlerden garantisi olmayan oyunlar almak yerine para biriktirerek almak daha mantıklı.

Hocam ben güvenlimi diye sordum bende biliyorum para biriktirerek Steam'den oyun almasını.

Çalıntı hesap bunlar. Plati.ru üzerinden hesaplar alınıyor. Kullanıyorsun fakat az bir süre sonra ya hesabın gerçek sahibi şifreyi değiştiriyor yada tamamen bloke oluyorsun.

Çözüm
Bu tür platformların hiçbirini tavsiye etmiyorum. Herhangi bir ürün piyasanın altında satılıyorsa bu zaten güvenmemek için yeterli sebeptir.

Alma sorunlar olabilir. YouTube'ta inceleme yapmışlardı. Ucuza alınan oyuna 10 kişi girmeye çalışıyordu.

Lifetime garanti veriyor çoğu satıcı hesap sahibi şifreyi değiştirirse yazıyorsun adama başka hesap veriyor hemen hem de o hesapta farklı oyunlarda olabiliyor.

Güvenilir 5 tane hesap aldım zamanında BF5 için.

en son black ops cold war aldım oradan ben sıfır hesaptı yani hiç oynanmamış halde tüm bilgilerinide değiştirdim bir sorun çıkmadı oyuna ilk giren bendim sıfırdı yalnız 275 e almıştım 375 olmuş şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…