Cemal Arda Özsüllü Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 163 28 Mayıs 2018 #1 Yakın zamanda Battlefield 1 alacağım, TiriniTi'den alınır mı? Sıkıntı çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2018
Virtue X Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 329 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 28 Mayıs 2018 #2 Önermiyorum, genelde çalıntı hesaplar veriliyor diye biliyorum. Fiyatlar pekte normal değil kendini belli ediyor zaten.
Önermiyorum, genelde çalıntı hesaplar veriliyor diye biliyorum. Fiyatlar pekte normal değil kendini belli ediyor zaten.
E ESY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 1.398 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2018 #3 Cemal Arda Özsüllü dedi: Yakın zamanda Battlefield 1 alacağım, TiriniTi'den alınır mı? Sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yasakmı bilmiyorum ama ben 40 TL' ye Battlefield 1 Standart paket satıyorum şuan ilan açtım ikinci el alım satıma onay bekliyor. Yasaksa kusura bakmayın.
Cemal Arda Özsüllü dedi: Yakın zamanda Battlefield 1 alacağım, TiriniTi'den alınır mı? Sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yasakmı bilmiyorum ama ben 40 TL' ye Battlefield 1 Standart paket satıyorum şuan ilan açtım ikinci el alım satıma onay bekliyor. Yasaksa kusura bakmayın.