Mstfxq Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Tİ 16GB R5 7600X PRO B650M-B 32GB 6000MHZ 1TB M.2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2025 #1 Tanıdığım bir tırcı var ve sürekli yurt dışında gidiyor. Bende konsol almayı düşünüyordum. Ona söylesem benim için alsa sorun olur mu? Çünkü ticari işlerde bu tarz şeylerin sorun çıkardığını duymuştum. İlla uçakla gidip almam mı gerekir?
Tanıdığım bir tırcı var ve sürekli yurt dışında gidiyor. Bende konsol almayı düşünüyordum. Ona söylesem benim için alsa sorun olur mu? Çünkü ticari işlerde bu tarz şeylerin sorun çıkardığını duymuştum. İlla uçakla gidip almam mı gerekir?
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 4 Haziran 2025 #2 Bireysel kullanımda sorun çıkmıyor diye biliyorum hocam ama satmayacağını nasıl kanıtlayacak bilemedim
Bireysel kullanımda sorun çıkmıyor diye biliyorum hocam ama satmayacağını nasıl kanıtlayacak bilemedim