Böyle bir ürün buldum fiyatı diğer ürünlere göre daha uygun ama markası bilindik bir marka değil sanırım. Alınabilir mi?
Ürün linki: https://www.trendyol.com/tirx/tx16p...ir-p-64820668?boutiqueId=61&merchantId=182801
Not: 2 tane slot var. Birisinde 2 GB DDR3 Samsung marka RAM var. Diğerine de bu tirx marka 8GB RAM'i takacağım eğer sizin yazdıklarınıza göre markada bir sıkıntı yoksa .
Kingston KVR16N11/8 8 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Kingston'un bu RAM'i ne kadar iyi bilmiyorum ama Tirx diye bir marka almaktansa bunu alırım. Ayrıca takılı RAM'iniz kaç MHz kaç CL? Anakartınız 10GB RAM'i destekleyecek mi biliyor musunuz?
Kingston KVR16N11/8 8 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Kingston'un bu RAM'i ne kadar iyi bilmiyorum ama tirx diye bir marka almaktansa bunu alırım. Ayrıca takılı RAM'iniz kaç MHz kaç CL? Anakartınız 10GB RAM'i destekleyecek mi biliyor musunuz?
www.n11.com
Kingston'un bu RAM'i ne kadar iyi bilmiyorum ama tirx diye bir marka almaktansa bunu alırım. Ayrıca takılı RAM'iniz kaç MHz kaç CL? Anakartınız 10GB RAM'i destekleyecek mi biliyor musunuz?