ArdaStrix Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 734 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 Her zaman aldığım beden, tişört kalıbından dolayı bol geldi. İade edeceğim ama bu iade için yeterli olur mu? Hijyen ürünü vs. sayılıyor mu bu tarz şeyler? Yardımcı olursanız sevinirim.
Her zaman aldığım beden, tişört kalıbından dolayı bol geldi. İade edeceğim ama bu iade için yeterli olur mu? Hijyen ürünü vs. sayılıyor mu bu tarz şeyler? Yardımcı olursanız sevinirim.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.934 Makaleler 6 Çözümler 31 3 Aralık 2024 #2 T-Shirt'te hijyen kuralı yok. 14 gün cayma hakkını kullanabilirsin.
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.657 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 Mağazadan aldıysanız etiketi falan her şeyi duruyorsa iade çok kolay. İnternetten aldıysanız da iade edebilirsiniz yine bir sıkıntı olmaz.
Mağazadan aldıysanız etiketi falan her şeyi duruyorsa iade çok kolay. İnternetten aldıysanız da iade edebilirsiniz yine bir sıkıntı olmaz.
ArdaStrix Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 734 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #4 fushigurotoji dedi: T-Shirt'te hijyen kuralı yok. 14 gün cayma hakkını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... S54337 dedi: Mağazadan aldıysanız etiketi falan her şeyi duruyorsa iade çok kolay. İnternetten aldıysanız da iade edebilirsiniz yine bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... İndirimli almıştım, indirim bitti. S bedeni ile değişim talep ettim, teşekkürler.
fushigurotoji dedi: T-Shirt'te hijyen kuralı yok. 14 gün cayma hakkını kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... S54337 dedi: Mağazadan aldıysanız etiketi falan her şeyi duruyorsa iade çok kolay. İnternetten aldıysanız da iade edebilirsiniz yine bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... İndirimli almıştım, indirim bitti. S bedeni ile değişim talep ettim, teşekkürler.