Normalde zaten koton slim fit m beden giyiyorum. Üstüme tam oturuyor,bu sefer bol ama aşırı bol değil uzun ama aşırı değillik birşeyler bakıyorum.Manken ölçüleri ve resimlerine bakarak l beden ve bir tanesinde m beden almak mantıklı geldi.tam istediğim gibi duruyor mankenin üstünde.Defactodan da m beden seçtim oradada mankene göre karar verdim.Doğru mu yapıyorum ?Ayrıca yukarıda dediğiniz gibi L beden alırsam boyu tam ve biraz geniş olacak değil mi?180 boy, 76 kilo ise L beden almanız gerekmiyor mu ? resimdeki tşörtler regular fit yani normalde biraz bol duracak.. slim fit için 1 beden küçük alsanız bile (zayıf birisiniz kilo boya göre) biraz kısa duracaktır.
Slim fit L beden almanız daha iyi olacaktır.
Lm beden yok hocaml m iyidir senin için bazen xl
Yorumlar çok kafa karıştırıcı ayrıca s beden tam oldu diyenler bile var180 boy, 76 kilo ise L beden almanız gerekmiyor mu ? resimdeki tşörtler regular fit yani normalde biraz bol duracak.. slim fit için 1 beden küçük alsanız bile (zayıf birisiniz kilo boya göre) biraz kısa duracaktır.
Slim fit L beden almanız daha iyi olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.