Titan X ve Intel Xeon 18 çekirdek

Bu gün böyle bir video karşıma çıktı ve doğrudan sizlerle paylaşmayı düşündüm. Ayakkabı kutusu boyutundaki kasanın içine GTX Titan X ve 18 çekirdekli Xeon işlemciyi, 2011v3 soketli Mini ITX anakart aracılıyla, 760W güç kaynağı ve sıvı soğutma ile sığdırmayı başardılar... Buyrun videosu burada (İngilizce).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende sabah izlemiştim videoyu ağzım açık kalmıştı

Fıyatını sormaya utanırım, o derece. Adı üstünde abi, "Xeon" işlemci ya.

Evi sat, arabayı sat. Bununla yaşarsın. Buna bakması bile yeter ya. Mükemmel bir şey.

Bu adamı seviyorum Recep abinin küçük boyu gibi
Linus' taki çılgınlık kimsede yok. Sen hiç sprey boya ile anakart boyayan birini gördün mü?
Ben de bugün izledim, çok iyi olmuş. Anakartı ilk gördüğümde, neler yapılır bununla diye düşünüyordum, adam nirvanasını yapmış
@Recep Baltaş İşlemci örnek, iki tane var ellerinde, 8 x 16 GB modül kullandıkları bellekten ve bir de Supermicro X10 anakart Bu parçalar üzerine kurulmuş komple sistem incelemesi gelecek, ama Linus daha işe başlayamadan Intel, Xeon E7 v3 serisini açıkladı

Ben çok zengin olsam bile bir Titan X' i oraya sokmam ayıptır yapmayın nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…