3 Kasım 2014 Mesaj: 34 Amazon üzerinden 10 Dolar'a satın alabilirsiniz büyük fırsatı kaçırmayın! Amazon.com: Titanfall: Pc: Video Games Genişletmek için tıkla...
Amazon üzerinden 10 Dolar'a satın alabilirsiniz büyük fırsatı kaçırmayın! Amazon.com: Titanfall: Pc: Video Games
kazuhir4 Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #11 Ben Titanfall' ı Origin' de ücretsiz almıştım.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #12 Silinen üye dedi: Ben Titanfall' ı Origin' de ücretsiz almıştım. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor ya Ne ara bedava verdiler.
Silinen üye dedi: Ben Titanfall' ı Origin' de ücretsiz almıştım. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor ya Ne ara bedava verdiler.
kazuhir4 Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #13 Silinen üye dedi: O nasıl oluyor ya Ne ara bedava verdiler. Genişletmek için tıkla... Benimde bir fikrim yok yeni bir Origin hesabı açmıştım belki hediye gibi bir şey yapmış olabilirler.
Silinen üye dedi: O nasıl oluyor ya Ne ara bedava verdiler. Genişletmek için tıkla... Benimde bir fikrim yok yeni bir Origin hesabı açmıştım belki hediye gibi bir şey yapmış olabilirler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Kasım 2014 #14 Silinen üye dedi: Ben Titanfall' ı Origin' de ücretsiz almıştım. Genişletmek için tıkla... Hediye değil. 2 gün oynama hakkın var...
Silinen üye dedi: Ben Titanfall' ı Origin' de ücretsiz almıştım. Genişletmek için tıkla... Hediye değil. 2 gün oynama hakkın var...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Kasım 2014 #16 Silinen üye dedi: Kod Origin üzerinden aktifleştiriliyor değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten başka bir yerden etkinleştirmen mümkün değil.
Silinen üye dedi: Kod Origin üzerinden aktifleştiriliyor değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten başka bir yerden etkinleştirmen mümkün değil.
T Tarıkuslu Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #17 Ne zamana kadar geçerli? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2014
E emirhan2834 Ziyaretçi 3 Kasım 2014 #18 Peki bu kampanya ne zamana kadar geçerli? Bir bilgi varmı ? Şuan ön ödemeli kartımda bakiye yok ona göre P.T.T'ye gideceğim.
Peki bu kampanya ne zamana kadar geçerli? Bir bilgi varmı ? Şuan ön ödemeli kartımda bakiye yok ona göre P.T.T'ye gideceğim.
P pppoe Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #19 PCKurdu1903 dedi: Arkadaşlar BF4 alacaktım, konuyu gördüm. Titanfall alsam beklentileri mi karşılar mı ve sizce BF4 yerine alınır mı? Oyunun videolarını izledim zevkli fakat kararsızım. Genişletmek için tıkla... Kardeş ben de 48 saat deneme için indirdim. 48 saat tadından yenmedi. Digital Delux Sürümünü aldım full+full yani tüm 3 DLC (eklentileri olan) Sunu söyleyim, oyuncu sayısı çok az ve server seçemiyorsun. Eleman az olunca oyun kendiliğinden bot koyuyor. Maçlar genelde 300/300 kim önce 300 ulaşırsa o kazanıyor. Maçlar çok kısa hemde çok 10 dk sürmüyor. DLC'lerinde bile oyuncu yok. Ben aldım sen alma git BF4 falan al. Hiç olmasa gece 04 de bile oyuncu war ve sunucular dolu. Şu da war battlefield hardcore çıkacak onu bekle bence. Çoook Önemli Not: Oyunun diskteki boyut 62,8 GB (67.447.402.496 bayt) Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2014
PCKurdu1903 dedi: Arkadaşlar BF4 alacaktım, konuyu gördüm. Titanfall alsam beklentileri mi karşılar mı ve sizce BF4 yerine alınır mı? Oyunun videolarını izledim zevkli fakat kararsızım. Genişletmek için tıkla... Kardeş ben de 48 saat deneme için indirdim. 48 saat tadından yenmedi. Digital Delux Sürümünü aldım full+full yani tüm 3 DLC (eklentileri olan) Sunu söyleyim, oyuncu sayısı çok az ve server seçemiyorsun. Eleman az olunca oyun kendiliğinden bot koyuyor. Maçlar genelde 300/300 kim önce 300 ulaşırsa o kazanıyor. Maçlar çok kısa hemde çok 10 dk sürmüyor. DLC'lerinde bile oyuncu yok. Ben aldım sen alma git BF4 falan al. Hiç olmasa gece 04 de bile oyuncu war ve sunucular dolu. Şu da war battlefield hardcore çıkacak onu bekle bence. Çoook Önemli Not: Oyunun diskteki boyut 62,8 GB (67.447.402.496 bayt)
Berkay Gür Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 443 Makaleler 30 Yer İstanbul 3 Kasım 2014 #20 Battlefield hardcore değil. "Battlefield: Hardline" Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2014