Titanfall 2 açılmıyor

omryldz00

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
"ANAKART" : MSI A320M PRO VD/S
"İŞLEMCİ" : AMD Ryzen 5 4500
"EKRAN KARTI" : MSI GEFORCE RTX 3050 6G
"RAM" : 2X8 GB GSKİLL RIPJAWSV 3200 MHz DDR4 CL16
"SSD" : HYPERX FURY 3D 120 GB
"HARDDİSK" : TOSHİBA MQ01ABD100
Oyunu kaçak oyndım sorunsuz çalışıyor. Steam üzerinden alıp oynamak istedim orada bir türlü açılmıyor. Siteden birkaç konuşmaya baktım çözümleri denedim ama olmadı. EA appi silip tekrar yükledim Windows Defender'ı kapatıp denedim oyun dosyalarını doğrulatıp yine denedim yine olmadı. Ben anlamıyorum kaçak olunca sorunsuz çalışan oyun orijinal de açılmıyor. Kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları doğrulamayı denedin mi?

İlk denediğim o oldu ama oda sonuç vermedi.

Daha geçen hafta bitirdim Steam üzerinden nasıl açılmaz.:(

Yanlış bilmiyorsam Steam'den aldığınız bir ürün EA de de varsa ikisi çakışıyor gibi bir şey çünkü ne yaptıysam olmadı bende sinirlendim sildim anlam veremediğim korsan olarak kurup açtığımda hiçbir sorun olmuyor oynayabiliyorum neden Steam'e geçince bu sorun oluyor.

İlk denediğim o oldu ama oda sonuç vermedi.

Yanlış bilmiyorsam Steam'den aldığınız bir ürün EA de de varsa ikisi çakışıyor gibi bir şey çünkü ne yaptıysam olmadı bende sinirlendim sildim anlam veremediğim korsan olarak kurup açtığımda hiçbir sorun olmuyor oynayabiliyorum neden Steam'e geçince bu sorun oluyor.

EA Play de dosyaları doğrulayın. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

EA Play de dosyaları doğrulayın. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Onu da yapmayı denedim ama orada öyle bir seçenek bulamadım (ben görmemişte olabilirim) EA'nın menüsünde sadece oyna seçeneği var ona basınca da direk Steam'e bağlanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı