Titanfall 2 alınır mı?

Arkadaşlar, Titanfall 2 Premium 70 TL'ye düşmüş Origin'de. Sizce alınır mı? Oyundaki oyuncu sayısı nasıl? Zevkli mi? Oyunda 32 vs. 32 oyun modu var mı? Oyunu multiplayer tarafı için alacağım çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam 8-8 oynuyorsun, birkaç saat oynadıktan sonra sıkıldım çok oyunculu modunda, çok oyuncusu da yok, BF oyunlarına göre oldukça az. Ben Game Pass almanı tavsiye ederim, oradan oynarsın, zaten bir süre sonra sıkar diye düşünüyorum, boşuna 70 TL vermemiş olursun. Üstelik kalan zamanda da yüzlerce oyundan herhangi birisini oynayıp bitirebilirsin.

Arkadaşlar, Titanfall 2 Premium 70 TL'ye düşmüş Origin'de. Sizce alınır mı? Oyundaki oyuncu sayısı nasıl? Zevkli mi? Oyunda 32 vs. 32 oyun modu var mı? Oyunu multiplayer tarafı için alacağım çünkü.

Ben multisini bayağı oynadım ve zevkli idi şu an aktif oyuncu durumu ne bilmem ancak oyun güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı