lysa Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 Selam. Fiyatı bayağı uygun duruyor, sizce alınır mı? 45 TL altı oyun önerilerine açığım (Steam).
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.926 Makaleler 2 Çözümler 24 12 Eylül 2023 #2 Stardew Valley. Undertale. Terraria. İndirimde TWD serisinin ikisini de alabilirsin şu an ikisi de 39 galiba. En ucuz The Walking Dead: Season Two PC Fiyatları NFS serisi indirimde.
Stardew Valley. Undertale. Terraria. İndirimde TWD serisinin ikisini de alabilirsin şu an ikisi de 39 galiba. En ucuz The Walking Dead: Season Two PC Fiyatları NFS serisi indirimde.
lysa Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #3 Yanlışlıkla disk linki attın. NFS serisini Most Wanted hariç sevmiyorum, eski oyuna para vermeye de gerek yok. Terraria ve Stardew Valley'i önceden almıştım. Undertale sevemiyorum. TWD düşünülebilir,
Yanlışlıkla disk linki attın. NFS serisini Most Wanted hariç sevmiyorum, eski oyuna para vermeye de gerek yok. Terraria ve Stardew Valley'i önceden almıştım. Undertale sevemiyorum. TWD düşünülebilir,
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 12 Eylül 2023 #5 Alinir dun bitirdim bende hikayesi bayagi kisa ama oynanisi guzel geldi.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.418 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2023 #6 Titanfall 2 indirimlerde fiyatına değiyor, alınır.
lysa Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #7 scopeeee dedi: 20 TL'ye net alınır. Genişletmek için tıkla... Kokona Shiki dedi: Alinir dun bitirdim bende hikayesi bayagi kisa ama oynanisi guzel geldi. Genişletmek için tıkla... Turgineer dedi: Titanfall 2 indirimlerde fiyatına değiyor, alınır. Genişletmek için tıkla... Hikaye bittiğinde yapacak bir şey kalıyor mu peki?
scopeeee dedi: 20 TL'ye net alınır. Genişletmek için tıkla... Kokona Shiki dedi: Alinir dun bitirdim bende hikayesi bayagi kisa ama oynanisi guzel geldi. Genişletmek için tıkla... Turgineer dedi: Titanfall 2 indirimlerde fiyatına değiyor, alınır. Genişletmek için tıkla... Hikaye bittiğinde yapacak bir şey kalıyor mu peki?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 12 Eylül 2023 #8 lysa dedi: Hikaye bittiğinde yapacak bir şey kalıyor mu peki? Genişletmek için tıkla... MP modu var ama pek de aktif degil onu saymazsam yok.
lysa dedi: Hikaye bittiğinde yapacak bir şey kalıyor mu peki? Genişletmek için tıkla... MP modu var ama pek de aktif degil onu saymazsam yok.
lysa Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #9 Kokona Shiki dedi: MP modu var ama pek de aktif degil onu saymazsam yok. Genişletmek için tıkla... Sizce The Walking Dead mi yoksa Titanfall 2 mi?
Kokona Shiki dedi: MP modu var ama pek de aktif degil onu saymazsam yok. Genişletmek için tıkla... Sizce The Walking Dead mi yoksa Titanfall 2 mi?
Necati Kayış Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #10 Ben olsam Titanfall 2 alırımdım. Oyun mekaniklerini beğeniyorum. lysa dedi: Sizce The Walking Dead mi yoksa Titanfall 2 mı? Genişletmek için tıkla...
Ben olsam Titanfall 2 alırımdım. Oyun mekaniklerini beğeniyorum. lysa dedi: Sizce The Walking Dead mi yoksa Titanfall 2 mı? Genişletmek için tıkla...