Titanfall 2 Alınır mı?

Şu an için nasıl, serverlar, oyuncu bulmak vs genel olarak nasıl değerlendirirsiniz, almayı düşünüyorum da.

Serverlar değilde oyun açısından alma. Titanfall 1 ile aralarında gıdım fark olmadığını düşünüyorum. Alıcaksan Titanfall 1 al yanınada bitane oyun al kâr edersin.

@fatihsorucu Nasıl fark yok ? Singleplayer modu yok bir kere. Çok daha detaylandırılmış bir multiplayer modu var. Bu yorumunuzu doğru bulmuyorum açıkçası.
Oyun bana kalırsa gerçekten iyi olmuş. Gerek singleplayer gerek multiplayer olsun. Hatta bana kalırsa 2016 yılının en iyi oyunlarından biri. Oyuncu konusunda BF1 kadar olmasa da dolu serverları olduğunu söyleyebilirim.

@fatihsorucu Nasıl fark yok ? Singleplayer modu yok bir kere. Çok daha detaylandırılmış bir multiplayer modu var. Bu yorumunuzu doğru bulmuyorum açıkçası.
Oyun bana kalırsa gerçekten iyi olmuş. Gerek singleplayer gerek multiplayer olsun. Hatta bana kalırsa 2016 yılının en iyi oyunlarından biri. Oyuncu konusunda BF1 kadar olmasa da dolu serverları olduğunu söyleyebilirim.

Bilmiyorum tam bende Titanfall 2'nin güzelliklerini. Yeni başladım açıkcası. Singleplayer modu olması evet yenilik ama aşırı kötü buldum şu ana kadar. Sadece titana bin vur. Titansız adam vur. İlerde değişirse senaryo daha güzel olursa yani senaryo ilerilerde daha derinleşip, güzelleşiyorsa birşey diyemem.

@fatihsorucu Senaryosu tatmin edici düzeyde. BF1 ile karşılaştırdığında tokatlar geçer.

Battlefield 1 zaten senaryosu olan bir oyun değil. İtilaf devleti gözünden tarihi savaşları yorumlamışlar. Arapların ingilizlere inanıp ingilizlerin yalan söylemesi vs.... Yani BF1'de bir hikaye yok. Sadece tarihi olayları anlatmışlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı