1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 20 Haziran 2020 #11 Titanfall 2 güzel oyundur ama bi' MOHAA, MOH Airborne değildir.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 20 Haziran 2020 #12 Hollewache dedi: Oyunun multiplayer oyuncu durumu nasıl? Hala oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben hikaye modunu oynadım ama silmeden önce 1-2 el MP modu da girmiştim. Oyunları hızlı bulmuştu ama dediğim gibi sadece 1-2 el attım. Sonra yer açmak için silmek zorunda kaldım.
Hollewache dedi: Oyunun multiplayer oyuncu durumu nasıl? Hala oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben hikaye modunu oynadım ama silmeden önce 1-2 el MP modu da girmiştim. Oyunları hızlı bulmuştu ama dediğim gibi sadece 1-2 el attım. Sonra yer açmak için silmek zorunda kaldım.
YakupAslan Megapat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 689 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek köle 20 Haziran 2020 #13 Yanlış zamanda çıkıp ya da, daha iyi reklama sahip oyun yüzünden goz ardı edilmiş oyun...
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #14 Hollewache dedi: Oyun Steam'e geldi,belki oyuncu sayısı artar. Genişletmek için tıkla... Ben PS4 üzerinden oynuyorum, eşleştirmeye bastığım andan 15 saniye sonra girdi sunucuya.
Hollewache dedi: Oyun Steam'e geldi,belki oyuncu sayısı artar. Genişletmek için tıkla... Ben PS4 üzerinden oynuyorum, eşleştirmeye bastığım andan 15 saniye sonra girdi sunucuya.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 20 Haziran 2020 #15 Hikaye modunu ayıp olmasın diye yapmışlar. Ancak benim gibi online oyunları fazla sevmeyen insana bile online modunu oynatır.
Hikaye modunu ayıp olmasın diye yapmışlar. Ancak benim gibi online oyunları fazla sevmeyen insana bile online modunu oynatır.
joji Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 755 Çözümler 4 Yer Castlevania Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #16 55superx dedi: Origin Basic içinde olduğu için hazır üyelik varken oynadım. Gayet iyi oyundu. Tabi çok oyun deneyimlemediğim için en iyisi diyemem Genişletmek için tıkla... Dostum o Basic Pass'i alınca oradaki tüm oyunları oynayabiliyoruz dimi?
55superx dedi: Origin Basic içinde olduğu için hazır üyelik varken oynadım. Gayet iyi oyundu. Tabi çok oyun deneyimlemediğim için en iyisi diyemem Genişletmek için tıkla... Dostum o Basic Pass'i alınca oradaki tüm oyunları oynayabiliyoruz dimi?
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #17 Ekleme yapayım: Multiplayer kısmı da muhteşem. İlk elimde en yüksek skoru alıp 18 kill ve 4 titan kill ile bitirdim. (Zor modda oynamanın faydaları) Son düzenleme: 20 Haziran 2020
Ekleme yapayım: Multiplayer kısmı da muhteşem. İlk elimde en yüksek skoru alıp 18 kill ve 4 titan kill ile bitirdim. (Zor modda oynamanın faydaları)
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 20 Haziran 2020 #18 joji dedi: Dostum o Basic Pass'i alınca oradaki tüm oyunları oynayabiliyoruz dimi? Genişletmek için tıkla... Basic üyeliğine dahil tüm oyunları oynayabiliyorsun.
joji dedi: Dostum o Basic Pass'i alınca oradaki tüm oyunları oynayabiliyoruz dimi? Genişletmek için tıkla... Basic üyeliğine dahil tüm oyunları oynayabiliyorsun.
LyBaen Kilopat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #19 Oyun maalesef yanlış bir çıkış planlamasıyla eriyip gitti kesinlikle çok kaliteli bir shooter oyunudur.
Oyun maalesef yanlış bir çıkış planlamasıyla eriyip gitti kesinlikle çok kaliteli bir shooter oyunudur.