Çözüldü Titanfall 2 "MSVCP120.dll" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

F4T1H

Kilopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM
Meslek
elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D)
1684397989006.png

1684398005167.png

1684398046787.png

Steam'den satın alıp oyuna ilk defa girmeye kalktığımda EA App "sen bu oyuna sahip değilsin ama bir şekilde indirmişsin" tarzı bir şey demişti ve sanırım silmeye kalkmıştı, sonra Steam'den dosya doğrulaması yapıp tekrar oyuna girmeyi denediğimde bu sefer EA App'de de oyun gözükmesine rağmen bu hatayı aldım.

Çözüm
Görselde Visual C++ 2013'ün x64 sürümü eksik görünüyor. İlk olarak bunu yüklemeyi deneyin.

Sorun çözülmeyecek olursa MSVCP120.dll ve MSVCR120.dll dosyaları C:\Windows\System32\ ve C:\Windows\SysWOW64 klasöründe mevcutsa kaldırın.

Daha sonra Denetim Masası üzerinden Visual C++ 2013 paketlerini de kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bu işlemden sonra toplu paketin kurulumunu yapın.

Dosyayı indirip açtıktan sonra install_all.bat dosyasına sağ tıklıyorsunuz ve yönetici olarak çalıştır diyorsunuz.
Eki Görüntüle 1783133

Eki Görüntüle 1783134

Eki Görüntüle 1783135

Steam'den satın alıp oyuna ilk defa girmeye kalktığımda EA App "sen bu oyuna sahip değilsin ama bir şekilde indirmişsin" tarzı bir şey demişti ve sanırım silmeye kalkmıştı, sonra Steam'den dosya doğrulaması yapıp tekrar oyuna girmeyi denediğimde bu sefer EA App'de de oyun gözükmesine rağmen bu hatayı aldım.
Silip geri yükle oyunu. Ayrıca sanırım redistrublelerden biri yanlış yapılandırılmış. Onları onarttır.

Görselde Visual C++ 2013'ün x64 sürümü eksik görünüyor. İlk olarak bunu yüklemeyi deneyin.

Sorun çözülmeyecek olursa MSVCP120.dll ve MSVCR120.dll dosyaları C:\Windows\System32\ ve C:\Windows\SysWOW64 klasöründe mevcutsa kaldırın.

Daha sonra Denetim Masası üzerinden Visual C++ 2013 paketlerini de kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bu işlemden sonra toplu paketin kurulumunu yapın.

Dosyayı indirip açtıktan sonra install_all.bat dosyasına sağ tıklıyorsunuz ve yönetici olarak çalıştır diyorsunuz.

Son düzenleme:
Çözüm
Görselde Visual C++ 2013'ün X64 sürümü eksik görünüyor. İlk olarak bunu yüklemeyi deneyin.

2013 kurunca düzeldi teşekkürler, TechPowerUp'taki paketi zaten kurmuştum denetim masasındaki fotoğraf onlarındı ama yine de teşekkürler.

Hocam sizi bir konuda etiketledim bakabilir misiniz rica etsem?

Görselde Visual C++ 2013'ün X64 sürümü eksik görünüyor. İlk olarak bunu yüklemeyi deneyin.

Visual C++ 2013'ün X64 yükleyince benim de aynı sorunum çözüldü çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı