Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 24 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar sağ olsun biri bana Titanfall 2 hediye etti. Oyunun hikayesini biliyorum. Bu yüzden Online oynamak istiyorum. Ama lobi bulabilir miyim? Boşuna onca GB indirmek istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar sağ olsun biri bana Titanfall 2 hediye etti. Oyunun hikayesini biliyorum. Bu yüzden Online oynamak istiyorum. Ama lobi bulabilir miyim? Boşuna onca GB indirmek istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.461 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 24 Ağustos 2020 #2 Online durumunu bilmiyorum. Hikayesi cidden muhteşem grafikleri de güzel. Pişman olmazsınız. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 24 Ağustos 2020 #3 EA Play Steam'e geldiğinde bir artış olacağını düşünüyorum. Ben EA Play geldiğinde oynayacağım oyunu. Artı 0 Eksi
EA Play Steam'e geldiğinde bir artış olacağını düşünüyorum. Ben EA Play geldiğinde oynayacağım oyunu.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 24 Ağustos 2020 #4 Hikayeyi oynamanızı tavsiye ederim. İllaki oyuncu vardır diye düşünüyorum. İndirirsiniz yoksa bile single modu deneyim edersiniz. Artı 0 Eksi
Hikayeyi oynamanızı tavsiye ederim. İllaki oyuncu vardır diye düşünüyorum. İndirirsiniz yoksa bile single modu deneyim edersiniz.
KS KS Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 24 Ağustos 2020 #5 iambmys9 dedi: Online durumunu bilmiyorum. Hikayesi cidden muhteşem grafikleri de güzel. Pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... aKuu dedi: Hikayeyi oynamanızı tavsiye ederim. İllaki oyuncu vardır diye düşünüyorum. İndirirsiniz yoksa bile single modu deneyim edersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hikayesini daha önce korsan olarak oynamıştım. O yüzden sordum. Neyse ben indireyim. İllaki çıkan biri olur Kayseri Mantısı dedi: EA Play Steam'e geldiğinde bir artış olacağını düşünüyorum. Ben EA Play geldiğinde oynayacağım oyunu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İndireyim ben o zaman. Artı 0 Eksi
iambmys9 dedi: Online durumunu bilmiyorum. Hikayesi cidden muhteşem grafikleri de güzel. Pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... aKuu dedi: Hikayeyi oynamanızı tavsiye ederim. İllaki oyuncu vardır diye düşünüyorum. İndirirsiniz yoksa bile single modu deneyim edersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hikayesini daha önce korsan olarak oynamıştım. O yüzden sordum. Neyse ben indireyim. İllaki çıkan biri olur Kayseri Mantısı dedi: EA Play Steam'e geldiğinde bir artış olacağını düşünüyorum. Ben EA Play geldiğinde oynayacağım oyunu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İndireyim ben o zaman.