hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Şubat 2023 #1 Kış indirimlerinde 20TL'ye almıştım ve şu an oynamak istiyorum fakat oyun Türkçe desteklemiyor. Bende bir yama buldum ama güvenilir mi bilmiyorum. İndirmek için açılan sayfa: Titanfall 2 TR Yama.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Kış indirimlerinde 20TL'ye almıştım ve şu an oynamak istiyorum fakat oyun Türkçe desteklemiyor. Bende bir yama buldum ama güvenilir mi bilmiyorum. İndirmek için açılan sayfa: Titanfall 2 TR Yama.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 4 Şubat 2023 #2 hellomister dedi: Kış indirimlerinde 20TL'ye almıştım ve şu an oynamak istiyorum fakat oyun Türkçe desteklemiyor. Bende bir yama buldum ama güvenilir mi bilmiyorum. İndirmek için açılan sayfa: Titanfall 2 TR Yama.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben de başka yama bulamadığım için bunu kullandım. Bir sıkıntı göremedim.
hellomister dedi: Kış indirimlerinde 20TL'ye almıştım ve şu an oynamak istiyorum fakat oyun Türkçe desteklemiyor. Bende bir yama buldum ama güvenilir mi bilmiyorum. İndirmek için açılan sayfa: Titanfall 2 TR Yama.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben de başka yama bulamadığım için bunu kullandım. Bir sıkıntı göremedim.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Şubat 2023 #3 SALOOWEN dedi: Ben de başka yama bulamadığım için bunu kullandım. Bir sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
SALOOWEN dedi: Ben de başka yama bulamadığım için bunu kullandım. Bir sıkıntı göremedim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
corlulu Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 976 Çözümler 4 Yer Отгонтэнгэр Daha fazla Sistem Özellikleri Motherboard: MSI A320M-A PRO GPU: Asus RX570 CPU: AMD Ryzen 3 3200G RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM Case: Corsair iCUE 465X Cinsiyet Erkek Meslek Harbiye Nazırı 4 Şubat 2023 #4 Çok büyük bir virüs yoktur, sıkıntı çıkmaz.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Şubat 2023 #5 corlulu dedi: Çok büyük bir virüs yoktur, sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım yoktur indireceğim.
corlulu dedi: Çok büyük bir virüs yoktur, sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım yoktur indireceğim.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 4 Şubat 2023 #6 hellomister dedi: Umarım yoktur indireceğim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarattım temiz çıktı, VirusTotal sonucuda temiz, zaten setup değil. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
hellomister dedi: Umarım yoktur indireceğim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarattım temiz çıktı, VirusTotal sonucuda temiz, zaten setup değil. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Şubat 2023 #7 Xeytan dedi: Kaspersky ile tarattım temiz çıktı, VirusTotal sonucuda temiz, zaten setup değil. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağolun.
Xeytan dedi: Kaspersky ile tarattım temiz çıktı, VirusTotal sonucuda temiz, zaten setup değil. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağolun.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 4 Şubat 2023 #8 hellomister dedi: Teşekkür ederim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Yama çalışırsa beni de bilgilendirir misiniz? İndirdim ben de yamayı, çalışırsa bende oyunu indirip başlayayım.
hellomister dedi: Teşekkür ederim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Yama çalışırsa beni de bilgilendirir misiniz? İndirdim ben de yamayı, çalışırsa bende oyunu indirip başlayayım.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Şubat 2023 #9 Xeytan dedi: Yama çalışırsa beni de bilgilendirir misiniz? İndirdim ben de yamayı, çalışırsa bende oyunu indirip başlayayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam birazdan bakacağım.
Xeytan dedi: Yama çalışırsa beni de bilgilendirir misiniz? İndirdim ben de yamayı, çalışırsa bende oyunu indirip başlayayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam birazdan bakacağım.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 4 Şubat 2023 #10 hellomister dedi: Tamamdır hocam birazdan bakacağım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.