A avcsef Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar Türkçe yamayı yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama böyle bir hata alıyorum. Çözümü için yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri titanfall2.png 861,6 KB · Görüntüleme: 93
Arkadaşlar Türkçe yamayı yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama böyle bir hata alıyorum. Çözümü için yardımcı olur musunuz?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 17 Mayıs 2023 #2 Bu dostların aracı ile kolayca yapabilirsin. TG Yama tgyama.com Artı 0 Eksi
KS KS A avcsef Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 Eren AK dedi: Bu dostların aracı ile kolayca yapabilirsin. TG Yama tgyama.com Genişletmek için tıkla... Bunlar ücretli sanırım ücretsiz yok mu? Artı 0 Eksi
Eren AK dedi: Bu dostların aracı ile kolayca yapabilirsin. TG Yama tgyama.com Genişletmek için tıkla... Bunlar ücretli sanırım ücretsiz yok mu?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.385 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #4 Oyunun açık o yüzden dosyaları değiştiremiyorsun. Ben bu yamayla bitirmiştim. Titanfall 2 TR Yama.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Son düzenleme: 18 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Oyunun açık o yüzden dosyaları değiştiremiyorsun. Ben bu yamayla bitirmiştim. Titanfall 2 TR Yama.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr