D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.437 Çözümler 7 19 Mayıs 2023 #1 Şu an Titanfall 2 var ama galiba 3-4 saat sürüyormuş. Eğer bu kadar kısa ise diğer oyunu almak istiyorum. Sizce ne yapayım ikisi arasından hangisi?
Şu an Titanfall 2 var ama galiba 3-4 saat sürüyormuş. Eğer bu kadar kısa ise diğer oyunu almak istiyorum. Sizce ne yapayım ikisi arasından hangisi?
goatcan Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 669 19 Mayıs 2023 #2 Donkobus dedi: Şu an Titanfall 2 var ama galiba 3-4 saat sürüyormuş. Eğer bu kadar kısa ise diğer oyunu almak istiyorum. Sizce ne yapayım ikisi arasından hangisi? Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle Titanfall 2.
Donkobus dedi: Şu an Titanfall 2 var ama galiba 3-4 saat sürüyormuş. Eğer bu kadar kısa ise diğer oyunu almak istiyorum. Sizce ne yapayım ikisi arasından hangisi? Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle Titanfall 2.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 19 Mayıs 2023 #3 Donkobus dedi: Şu an Titanfall 2 var ama galiba 3-4 saat sürüyormuş. Eğer bu kadar kısa ise diğer oyunu almak istiyorum. Sizce ne yapayım ikisi arasından hangisi? Genişletmek için tıkla... LA Noire'ı oynamadım ama söylendiği gibi 4 saatlik bir hikaye modu var Titanfall 2'nin. Fakat dopdolu bir 4 saat geçiriyorsun oynarken. LA Noire ise 20+ saat sürüyormuş Howlongtobeat'te gördüğüm kadarıyla.
Donkobus dedi: Şu an Titanfall 2 var ama galiba 3-4 saat sürüyormuş. Eğer bu kadar kısa ise diğer oyunu almak istiyorum. Sizce ne yapayım ikisi arasından hangisi? Genişletmek için tıkla... LA Noire'ı oynamadım ama söylendiği gibi 4 saatlik bir hikaye modu var Titanfall 2'nin. Fakat dopdolu bir 4 saat geçiriyorsun oynarken. LA Noire ise 20+ saat sürüyormuş Howlongtobeat'te gördüğüm kadarıyla.