Oyunun olayı zaten online kısımda hocam. COD gibi düşünebilirsiniz. Oyun Apex Legends tarzı fakat bence üzerine düşülmediği halde şuanki haliyle bile baya rekabetçi ve zevkli bir oyun.
Online'ı kapalıydı en son Titanfall 2'nin. Ben northstar Client ile oynuyordum. Bir nevi server oluşturma aracı. Bu sayede serverlara girebiliyorsunuz.
Oyuna gelen saldırılardan dolayı Online kısmı tam olarak düzgün çalışmıyor.
Oynayabilmek için bir client indiriliyordu sanırım. Pek Online sayısı kalmadı bu yüzden zaten.
70-80 saat Online oynadım, güzel günlerdi...
Online olarak CO-OP kısmını oynuyordum oyuncu buluyordu ancak onun harici oyun bulması sıkıntılıydi. CO-OP olarak da güzel deneyim sunuyor, bu fiyata şans verilir.
Oyun mükemmel. Hikayesi ayrı güzel. Tek günde bitirilebilecek bir uzunluğu var. Asıl olayı çok oyunculu modu elbette. En son oynadığımda sorunsuz çalışıyordu fakat giremiyorsanız Northstar kurup onunla oynayabilirsiniz. Orada epey bir oyuncu kitlesi vardı.
Online olarak CO-OP kısmını oynuyordum oyuncu buluyordu ancak onun harici oyun bulması sıkıntılıydi. CO-OP olarak da güzel deneyim sunuyor, bu fiyata şans verilir.