Oyun Titanfall® 2: Ultimate Edition 19,90 TL

@kyujin evet, her ne kadar online oyun olsa da tek oyunculu kısmı da bulunuyor.
Oyunun olayı zaten online kısımda hocam. COD gibi düşünebilirsiniz. Oyun Apex Legends tarzı fakat bence üzerine düşülmediği halde şuanki haliyle bile baya rekabetçi ve zevkli bir oyun.

Oyunun online kısmını unutmuşum, bu konuyu görünce direkt aldım teşekkürler Daha önce torentten oynadığım için almayacaktım normalde.

Son düzenleme:
@kyujin anlıyorum, o hâlde parasına değecektir. Alayım bir tane ben de.

Online'ı kapalıydı en son Titanfall 2'nin. Ben northstar Client ile oynuyordum. Bir nevi server oluşturma aracı. Bu sayede serverlara girebiliyorsunuz.

Online girmeseniz de olur, hikayesini bitirin o bile yeter. Hikayesi beklediğimden daha iyi çıkmıştı bu fiyata kaçmaz.

Hala Online kısmı oynanıyor mu?
Oyuna gelen saldırılardan dolayı Online kısmı tam olarak düzgün çalışmıyor.
Oynayabilmek için bir client indiriliyordu sanırım. Pek Online sayısı kalmadı bu yüzden zaten.
70-80 saat Online oynadım, güzel günlerdi...

Oyun mükemmel. Hikayesi ayrı güzel. Tek günde bitirilebilecek bir uzunluğu var. Asıl olayı çok oyunculu modu elbette. En son oynadığımda sorunsuz çalışıyordu fakat giremiyorsanız Northstar kurup onunla oynayabilirsiniz. Orada epey bir oyuncu kitlesi vardı.

Online olarak CO-OP kısmını oynuyordum oyuncu buluyordu ancak onun harici oyun bulması sıkıntılıydi. CO-OP olarak da güzel deneyim sunuyor, bu fiyata şans verilir.
Hâlâ açık mı online/co-op kısmı? Oyun zaten bende var ama açık değilse indirmek istemiyorum boşuna.

Hayır ama Northstar Client diye bir uygulama ile yine oynayabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…