Oyun Titanfall® 2: Ultimate Edition 19,90 TL

Hikaye modu son 10 senedeki en iyi FPS hikayelerinden biri, belki de en iyisi. 20 TL bedava

Game Pass sahibiyseniz EA Play içinde de bulunuyor ancak sahip olmak için yine de alınabilir.

GT 730 ve 8 GB Ram ile oynanır mı? Düşük ayarlarda 20-30 FPS alırım gibi ama düşük grafikte zevk verir mi?

GT 730 ve 8 GB Ram ile oynanır mı? Düşük ayarlarda 20-30 FPS alırım gibi ama düşük grafikte zevk verir mi?
Oyunun vurucu kısmı grafiklerinden çok hikayesi diye düşünüyorum. Hikayeyi anladıktan sonra grafiklerinin pek bir önemi yok. Oyun aslında kolay kontrolleri olmasına rağmen 20-30 FPS ile savaşırken zorlanabilirsiniz.

Genede deneyim ben. Bu ekran kartı ile outlast`ı 10 FPS`te bitirdim bunuda bir şekilde oynamayı başarırım. Teşekkürler.

Hocam su anda oynuyor musunuz hemen maç buluyor mu?
Şuanda oynuyorum. Hemen maç bulmuyor. Ayrıca bazen server zaman aşımına girip gereksiz yere lobiden de atıyor. Oyun güzel ama anlayamadım yalan yok.

Titanfall 2 Steam'de 20₺

FPS ve aksiyon bir arada, ayrıca Online modu da bir o kadar güzel. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…