nutela Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 30 Çözümler 1 4 Eylül 2023 #1 Telefona root attıktan sonra Titanium Backup diye uygulama eklendi bu uygulama ne işe yarıyor? Dosya Ekleri Screenshot_2023-09-04-13-18-09-670_com.miui.securitycenter.jpg 44 KB · Görüntüleme: 91
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Eylül 2023 #2 Uygulamaları, kullanıcı verileri ile yedeklemeye yarıyan bir uygulama. Root yetkisi ile çalışır.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.949 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Neyle root attınız ki kendiliğinden eklendi?
nutela Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 30 Çözümler 1 4 Eylül 2023 #4 Crownguard dedi: Neyle root attınız ki kendiliğinden eklendi? Genişletmek için tıkla... Magisk.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.949 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 nutela dedi: Magisk. Genişletmek için tıkla... Magisk'i nereden indirdiniz hocam? Titanium Backup güvenilir bir uygulama, Magisk de öyle ama Magisk'le root atınca içinde ekstra hiçbir şey gelmez.
nutela dedi: Magisk. Genişletmek için tıkla... Magisk'i nereden indirdiniz hocam? Titanium Backup güvenilir bir uygulama, Magisk de öyle ama Magisk'le root atınca içinde ekstra hiçbir şey gelmez.
nutela Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 30 Çözümler 1 4 Eylül 2023 #6 Crownguard dedi: Magisk'i nereden indirdiniz hocam? Titanium Backup güvenilir bir uygulama, Magisk de öyle ama Magisk'le root atınca içinde ekstra hiçbir şey gelmez. Genişletmek için tıkla... Mi forumdan indirdim Magisk'i.
Crownguard dedi: Magisk'i nereden indirdiniz hocam? Titanium Backup güvenilir bir uygulama, Magisk de öyle ama Magisk'le root atınca içinde ekstra hiçbir şey gelmez. Genişletmek için tıkla... Mi forumdan indirdim Magisk'i.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.949 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #7 nutela dedi: Mi forumdan indirdim Magisk'i. Genişletmek için tıkla... Hocam Magisk'in kendi sitesinden başka bir yerden indirmeyin. Çünkü telefona root atıyorsunuz. Bu bütün yetkiler demek. Ha korkacak bir şey var mı yok, öyle aman ay falana filana gerek yok ama dikkatli olmak lazım. https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v26.3/Magisk.v26.3.apk
nutela dedi: Mi forumdan indirdim Magisk'i. Genişletmek için tıkla... Hocam Magisk'in kendi sitesinden başka bir yerden indirmeyin. Çünkü telefona root atıyorsunuz. Bu bütün yetkiler demek. Ha korkacak bir şey var mı yok, öyle aman ay falana filana gerek yok ama dikkatli olmak lazım. https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v26.3/Magisk.v26.3.apk