Titanseat Throne koltuk alınır mı?

Titanseat olarak bir bunları gördüm.

Amazon dışından almak istemiyorum hocam deneme şansım olmadığı için iadesi kolay olsun istiyorum.
Secretlab tasarımında bir koltuk yapmışlar, benim de çok hoşuma gitti, Ankara'da yaşadığım için İstanbul'daki mağazalarında deneme imkanım da yok, eğer alan birisi olursa deneyimini merak ediyorum açıkçası. Bu fiyat aralığında Andromeda hoşuma gitse de çok şikayet aldığı için tereddüt ediyorum, bu da yeni bir marka olduğu için tereddüte düştüm açıkçası.

Benim de o yüzden ilgimi çekti Titan Lite'ın birebir kopyası gibi duruyor. O arkasındaki ufak sticker kısmı bile var.

Amazon'dan alsam ve beğenmezsem iade süreci ne kadar süre biliyor musun hocam?
Ben satıcıya mesaj attım dediler beğenmezsen iade edebilirsin dediler ama ne kadar sorunsuz ve işleyişi kolay olur bilemem sonuçta yeni firma kendileri. Amazon'da 14 gün diye biliyorum iade sürecini ama araştırman daha sağlıklı olur. Eğer satın alırsan veya bir fikrin olursa benimle de deneyimini paylaşırsan sevinirim.

İletişim kısmında Cadde ofis diyor. Onlarda 15 yıldır sektördeymiş. İnternette Cadde ofis için Bi şikayet bulamadım. Sanırım sipariş vericem, vericem olursam incelemesini yaparım.

İletişim kısmında Cadde ofis diyor. Onlarda 15 yıldır sektördeymiş. İnternette Cadde ofis için Bi şikayet bulamadım. Sanırım sipariş vericem, vericem olursam incelemesini yaparım.
Çok teşekkürler hocam. Unutmazsanız sevinirim valla, hangi renk, kumaş/deri aldığınızı söylerseniz de sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı