Arkadaşlar sizin 8 bit dediğiniz ekran biti değil mi? Windows XP'de bile 16 bit var siz nasıl 8 bit kullanıyorsunuz? Milattan önceden kalma
Bende de aynı. Bu bilgiler yeni eklenmiş Windows 11'e. Şu an farkettim.
Renk derinliği o farklı bir şey.Arkadaşlar sizin 8 bit dediğiniz ekran biti değil mi? Windows XP'de bile 16 bit var siz nasıl 8 bit kullanıyorsunuz? Milattan önceden kalmaSanırım başka bir şeyden bahsediyorsunuz biri bana açıklayabilir mi
Bende de aynı. Bu bilgiler yeni eklenmiş Windows 11'e. Şu an fark ettim.
Benimki monitörden ayarlanabiliyor.@notcfn kaptan kelime olarak aynı anlamdalar da kullanım yerine göre değişiyor sanırım, monitörde renkler için kullanılıyor ve 8-10-12 bit falan var 10 bit bayağı iyi sayılıyor. Windows'taki bit nedir ben de bilmiyorum
Siz HDR açınca ekran parlaklığını ayarlayabiliyor musunuz?
He sizin dediğiniz ses derinliği imiş tamamRenk derinliği o farklı bir şey.
He taam@notcfn kaptan kelime olarak aynı anlamdalar da kullanım yerine göre değişiyor sanırım, monitörde renkler için kullanılıyor ve 8-10-12 bit falan var 10 bit bayağı iyi sayılıyor. Windows'taki bit nedir ben de bilmiyorum
Siz HDR açınca ekran parlaklığını ayarlayabiliyor musunuz?
Bit derinliği yazıyor hocam ses değilHe sizin dediğiniz ses derinliği imiş tamam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.