enesm06 Megapat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #1 Selamlar, Bende titreşimsiz bir oyun kolu var. Forza Horizon, WRC ve SnowRunner gibi oyunlarda oynaması keyifli olur mu sizce?
Selamlar, Bende titreşimsiz bir oyun kolu var. Forza Horizon, WRC ve SnowRunner gibi oyunlarda oynaması keyifli olur mu sizce?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.148 Çözümler 96 25 Eylül 2025 #2 Ben çoğu zaman titreşimi kapatıp oynuyorum. Titreşime takılma bence keyfine bak.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.143 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #3 enesm06 dedi: Selamlar, Bende titreşimsiz bir oyun kolu var. Forza Horizon, WRC ve SnowRunner gibi oyunlarda oynaması keyifli olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Aksine beni rahatsız ediyor kapalı oynuyorum kişiden kişiye değişir.
enesm06 dedi: Selamlar, Bende titreşimsiz bir oyun kolu var. Forza Horizon, WRC ve SnowRunner gibi oyunlarda oynaması keyifli olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Aksine beni rahatsız ediyor kapalı oynuyorum kişiden kişiye değişir.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.127 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #4 Yukarıda ki 2 arkadaş haricinde ben oynarken ayrı zevk alıyorum. Bana göre ayrı bir oyun deneyimi sunuyor.
Yukarıda ki 2 arkadaş haricinde ben oynarken ayrı zevk alıyorum. Bana göre ayrı bir oyun deneyimi sunuyor.
ivybridge Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 1 25 Eylül 2025 #5 Verir hiç yoktan iyidir ama titreşimi tatmış birine keyif vermesi zor olabilir.
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.258 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #6 enesm06 dedi: Selamlar, Bende titreşimsiz bir oyun kolu var. Forza Horizon, WRC ve SnowRunner gibi oyunlarda oynaması keyifli olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Araba oyunları dışında kapatıyorum titreşimi.
enesm06 dedi: Selamlar, Bende titreşimsiz bir oyun kolu var. Forza Horizon, WRC ve SnowRunner gibi oyunlarda oynaması keyifli olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Araba oyunları dışında kapatıyorum titreşimi.
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 574 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #7 Oyundan oyuna değişir bazı oyunlar aşırı titreşim verdiği için bir süre sonra rahatsız edip uyuşukluğa bile neden oluyor. Bazılarında ise tam ayarında oluyor işte o zaman aşırı keyifli.
Oyundan oyuna değişir bazı oyunlar aşırı titreşim verdiği için bir süre sonra rahatsız edip uyuşukluğa bile neden oluyor. Bazılarında ise tam ayarında oluyor işte o zaman aşırı keyifli.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.667 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2025 #8 Titreşimin olması keyif veriyor ama titreşimsiz gamepad zevk vermez gibi bir şey yok bence.