MrRangora Femtopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 Titanfall 2 aldım daha yeni ama oyunun sadece hikaye kısmına giriş yapabiliyorum multiplayer kilitli gözüküyor hikayede belli yere gelince mi aktif olacak neden kilitli?
Titanfall 2 aldım daha yeni ama oyunun sadece hikaye kısmına giriş yapabiliyorum multiplayer kilitli gözüküyor hikayede belli yere gelince mi aktif olacak neden kilitli?
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.021 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Eylül 2023 #2 Hikayeye hiç giriş yapmadınız mı? Ben korsan bitirip sonra satın almıştım, ikinci sefer bitirmedim ama multiplayer girebiliyorum. Artı 0 Eksi
Hikayeye hiç giriş yapmadınız mı? Ben korsan bitirip sonra satın almıştım, ikinci sefer bitirmedim ama multiplayer girebiliyorum.
KS KS MrRangora Femtopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #3 Emrecngz dedi: Hikayeye hiç giriş yapmadınız mı? Ben korsan bitirip sonra satın almıştım, ikinci sefer bitirmedim ama multiplayer girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... girdim hatta bitirdim ancak respawn serverlarına bağlanamıyorum hiç bir sunucuyu göstermiyor Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Hikayeye hiç giriş yapmadınız mı? Ben korsan bitirip sonra satın almıştım, ikinci sefer bitirmedim ama multiplayer girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... girdim hatta bitirdim ancak respawn serverlarına bağlanamıyorum hiç bir sunucuyu göstermiyor
Kaan0033 Centipat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #4 Aynı sorunu bende yaşıyorum oyunu bitirdim ama hala kilitli gözüküyor çözümü bulduysanız benimle paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
Aynı sorunu bende yaşıyorum oyunu bitirdim ama hala kilitli gözüküyor çözümü bulduysanız benimle paylaşır mısınız?