The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar selam. Bugün Tivibu'yu açtığımda her kanaldan 2 adet vardı. Otomatik tarama yaptım sorun çözülmedi, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar selam. Bugün Tivibu'yu açtığımda her kanaldan 2 adet vardı. Otomatik tarama yaptım sorun çözülmedi, ne yapmalıyım?
M MgamerXX Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #2 The_Moon dedi: Arkadaşlar selam. Bugün Tivibu'yu açtığımda her kanaldan 2 adet vardı. Otomatik tarama yaptım sorun çözülmedi, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tüm her şeyi sil ve en baştan kurulum yap. Zaten kod mu ne onu girince oto yüklüyor tüm kanalları. Muhtemelen 2 kez kurulum yapmışlar.
The_Moon dedi: Arkadaşlar selam. Bugün Tivibu'yu açtığımda her kanaldan 2 adet vardı. Otomatik tarama yaptım sorun çözülmedi, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tüm her şeyi sil ve en baştan kurulum yap. Zaten kod mu ne onu girince oto yüklüyor tüm kanalları. Muhtemelen 2 kez kurulum yapmışlar.
The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 MgamerXX dedi: Tüm her şeyi sil ve en baştan kurulum yap. Zaten kod mu ne onu girince oto yüklüyor tüm kanalları. Muhtemelen 2 kez kurulum yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Hayır biz onu daha yeni almadık 2019 gibi aldık. MgamerXX dedi: Tüm her şeyi sil ve en baştan kurulum yap. Zaten kod mu ne onu girince oto yüklüyor tüm kanalları. Muhtemelen 2 kez kurulum yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Herşey oldu teşekkür ederim Son düzenleme: 17 Haziran 2023
MgamerXX dedi: Tüm her şeyi sil ve en baştan kurulum yap. Zaten kod mu ne onu girince oto yüklüyor tüm kanalları. Muhtemelen 2 kez kurulum yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Hayır biz onu daha yeni almadık 2019 gibi aldık. MgamerXX dedi: Tüm her şeyi sil ve en baştan kurulum yap. Zaten kod mu ne onu girince oto yüklüyor tüm kanalları. Muhtemelen 2 kez kurulum yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Herşey oldu teşekkür ederim
M MgamerXX Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 The_Moon dedi: Hayır biz onu daha yeni almadık 2019 gibi aldık. Her şey oldu teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Problem değil.
The_Moon dedi: Hayır biz onu daha yeni almadık 2019 gibi aldık. Her şey oldu teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Problem değil.