almora9 Hectopat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Merhaba, Tivibu uydu kullanıyorum. Tivibu kartını Tivibu cihazı değil de TV'ye takabilir miyim? Çalışır m?
Merhaba, Tivibu uydu kullanıyorum. Tivibu kartını Tivibu cihazı değil de TV'ye takabilir miyim? Çalışır m?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.802 Çözümler 70 Yer İzmir 8 Aralık 2024 #2 almora9 dedi: Merhaba, Tivibu uydu kullanıyorum. Tivibu kartını Tivibu cihazı değil de TV'ye takabilir miyim? Çalışır m? Genişletmek için tıkla... Tek başına çalışmaz. TV nizin CL modül desteği olması gerekli. Ayrıca Türk Telekom'la da görüşmeniz gerekir. Farklı cihazlarda ya da modül desteği varsa bilgi verirler. Destek yoksa yine çalışmaz.
almora9 dedi: Merhaba, Tivibu uydu kullanıyorum. Tivibu kartını Tivibu cihazı değil de TV'ye takabilir miyim? Çalışır m? Genişletmek için tıkla... Tek başına çalışmaz. TV nizin CL modül desteği olması gerekli. Ayrıca Türk Telekom'la da görüşmeniz gerekir. Farklı cihazlarda ya da modül desteği varsa bilgi verirler. Destek yoksa yine çalışmaz.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Ocak 2025 #3 almora9 dedi: Merhaba, Tivibu uydu kullanıyorum. Tivibu kartını Tivibu cihazı değil de TV'ye takabilir miyim? Çalışır m? Genişletmek için tıkla... Çanaklı paket mi IP TV üzerinden mi izliyorsunuz.
almora9 dedi: Merhaba, Tivibu uydu kullanıyorum. Tivibu kartını Tivibu cihazı değil de TV'ye takabilir miyim? Çalışır m? Genişletmek için tıkla... Çanaklı paket mi IP TV üzerinden mi izliyorsunuz.