Tivibu, TV+ veya Digitürk mü?

249873

Kilopat
Arkadaşlar 50mbps/8upload Türk Telekom interneti kullanıyoruz.
Televizyonda ki kanallar çok sapıttı böyle interneti kullanarak kaliteli bir hizmet almak istiyoruz. Belgesel, dizi ve film ağırlıklı bir tavsiyeniz olursa sevinirim. Tivibu'yu araştırdığımda sevdim ancak kanal sayıları sanki biraz az gibi geldi. Ek olarak yabancı kanallarda olursa süper olur.

Hangi kanalları izlemek istiyorsanız onları belirlemelisiniz.(Ben hiç bilmediğim kanalı nasıl izleyeceğim diyorsanız. 1 hafta geçici İP TV üzerinde deneyimleyebilirsin.)
Her pakette bütün kanallar olmuyor. Yani belirli bir fiyatın üzerinde bütün kanallar aktif oluyor. İyi araştırın.
Bazı firmalar da kendi abonelerine, TV hizmeti veriyor. Yani internet servisi de almanız gerekiyor.

Son düzenleme:

Hocam aslında ben TV seyretmiyorum. Ailem için istiyorum ve genelde belgesel ve film kanalı tarzında istiyorlar. Daha önce hiç böyle bir Platform'a abone olmadık donma kasma gibi sorunlarla uğraşamazlar. Tivibu da hoşuma gitti ancak biraz kanal sayıları gözüme az gözüktü süper paketi için. IPTV için güvence ve tanıdık yok maalesef ve onda cihazda almak lazım olur.

O zaman Tivibu önerebilirim. Kullandığım için biliyorum. Tivi+(Super Online internet aboneliği şart) kullanılabilir.

O zaman Tivibu önerebilirim. Kullandığım için biliyorum. Tivi+(Super Online internet aboneliği şart) kullanılabilir.

Hocam Tivibu'da Türk Telekom'un interneti şart mı? Şu an kullanıyorum ancak ileride Superonline'a geçmeyi düşünüyorum.

Ben Telekom'dan internet ve Tivibu hizmeti alıyordum. İnterneti pahalı olunca.
TurkNet internet hizmetine geçtim.
Tivibu hizmetini hala kullanabiliyorum.(Yayını çanak anten üzerinden alıyorum.)(Ama ücretli kanallar izliyorum.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…