İnceleme TiviBu

Bu platform hakkında açılan konu yok, pek talep görmüyor galiba, halbuki film arşivi zengin, yeni sezonun önemli filmlerini 9 TL karşılğında 2 günlüğüne kiralayabiliyor, isterseniz 23 TL verip satın alarak indirebiliyorsunuz, daha az önemli filmlerin kirası 5 TL, satın alması 15 TL. Mesela ben "Galaxy'nin Koruyucuları 3" filmini satın aldım ve Avatar 2 başta olmak üzere beğendiğim yeni sezon filmlerini de kiralamak üzere listeme aldım. Geçen senelerin filmlerinin ise seyretmesi ve indirmesi ücretsiz.

Türk ve yabancı diziler de çok çeşitli ve tatmin edici

Ayrıca 8 spor kanalında Alman ve İtalyan ligi ile Eurolig maçlarını, haftanın maç özetlerini ve diğer spor karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

Canlı televizyon da tüm belgesel kanalları dahil çok zengin, her kanal mevcut.

Gelelim fiyatlara, decoder olmadan cep telefonu ve tablet için yıllık 288 TL ödüyorsunuz, TV de dahil olsun derseniz artı 90 TL kadar fark ödüyorsunuz, ben öyle yaptım ama TV deki görüntüler çamur gibi, telefon ve tablette ise görüntü üst düzey, araştırdım ve öğrendim ki millet decoder alsın diye TV görüntülerini düşük çözünürlük veriyorlarmış, decoder alıp aylık ödeme yaparsanız görüntü sorunu yokmuş. Decoder fiyatlarını bilmiyorum, şüphesiz daha pahalıdır, büyük ekran tabletim olduğu için ben zaten onda seyrediyorum ve çok memnunum, TV'yi misafir filan olursa diye istemiştim.

Ezcümle, platform içeriği bence Netflix den çok daha zengin, fiyat ise çok daha ucuz, ille de TV diyenler decoder fiyatlarına bakıp kıyaslama yapabilirler, telefon ve tabletciler için ise TiviBu'yu tek geçerim..

NOT: Bizde 2 yıldır Netflix de var, böylece kıyaslamayı daha kolay yapabildim..

Son düzenleme:
Güzel inceleme olmuş hocam ellerinize sağlık.

Bende bir dönem kullanmıştım ki ISS değiştirmeseydim devam ederdim, benim içinde en büyük eksisi yayınların çamur olması onun dışında pek bir sorunu veya eksi sayılabilecek yanı yoktu diye hatırlıyorum, tabii size gelen cihazın modelide önemliydi kullandığım dönemde Vestel olan Box'lar AirTies olana göre çok eksi yanı vardı umarım bu problemi çözmüşlerdir.

Sırf Almanya ligi için alacaktım ama vazgeçtim. Zaten hali hazırda bir sürü üyelik aldığım için birde bunlara para harcamayayım dedim. Şu maç olayını tek bir platform yapsa ne olur sanki?

Bu arada geçen sene Tivibu’nun spikerleri gerçekten iyiydi. Memnun kalmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı