Tivibugo vs TV+

O21E

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha yeni benim TV+ üyeliğim bitti ve yeni üyelik alacağım ancak fiyatı bayağı artmış. Geçen yıl 12 ay için 500TL fiyat ödemiştim. Şimdi ise 1500 civarı olmuş. Bu yüzden farklı platformlara bakayım dedim ve Tivibugo'nun fiyatının ucuz olduğunu gördüm. Güncel olarak pek bahsedilmemiş o yüzden yeni konu açıyorum. Sizce hangisi daha iyidir? Veya tavsiye edeceğiniz bir uygulama var mı? Genel olarak ailem kullanacağı için arayüzün basit olması daha iyi olur.

Ben ilk Tivibu kullandım sonra TV+'a geçtim.

Tivibu benim için daha kusursuz bir hizmet veriyordu. Daha akıcıydı TV+ kısmı daha ağır gelmişti. Aralarında çok büyük farklarda yok ikisini de alıp kullanırsınız sorun yaşamazsınız.

Ben bu hizmeti ailem için alıyorum. Cihazı ilk aldığımızda TV izlemiyor olmama rağmen çok heyecanlanmıştım çünkü çok sağlam bir film arşiviyle birlikte satın almıştık. Oturup 2-3 film izledikten ve o sansürü gördükten sonra bir daha bunlara 5 kuruş vermem dedim. Ama ailem için başka bir TV hizmeti aklıma gelmedi TV+'a yöneldik ve orası da aynı...

Özetle canlı yayın için alınır ama film dizi paketleri için alınmaz. Sansür vs tam yaşlı aile işi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı