Tixati nasıldır?

MevlütCanToy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Tixati'nin sitesine girdiğim herhangi virüs felan olmadığını söylüyor. Tixati torrent istemcisini tavsiye eder misiniz?

Kullandığım en iyi torrent yazılımıydı, sade bir arayüzü var. Çevremde de kullanıp şikayetçi olanı görmedim açıkçası.

En iyi torrent istemcilerinden biridir, qBitTorrent ile ölümüne kapışır, otomatik güncelleştirme yetisi var diye biliyorum, yine de bir bakın.

En iyi torrent istemcilerinden biridir, qBitTorrent ile ölümüne kapışır, otomatik güncelleştirme yetisi var diye biliyorum, yine de bir bakın.
qBittorent güncelleme var diyor tıklıyorum. Bir siteye yönlendiriyor. İndirdiğimde defender uyarı veriyor virüslü diyor. Tixati de öyle midir?

qBittorent güncelleme var diyor tıklıyorum. Bir siteye yönlendiriyor. İndirdiğimde defender uyarı veriyor virüslü diyor. Tixati de öyle midir?
Şimdi tekrar kontrol ettim maalesef o da internet sitesinden güncel dosyayı indirmenizi istiyormuş, arkaplanda bir güncelleme durumu söz konusu değilmiş.

Şimdi tekrar kontrol ettim maalesef o da internet sitesinden güncel dosyayı indirmenizi istiyormuş, arkaplanda bir güncelleme durumu söz konusu değilmiş.
Tixati prgoramı açtığımda güncelleme yapar mı? Tixati en iyi torrent istemcisi mi? Tavsiye eder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…