Frisky Centipat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 Mesela çok bilinen kitap veya film tarzı şeylerin tiyatrolarının metinlerinin olduğu bir site var mı? Öyle olmasına da gerek yok. Fantastik tiyatro kurgularının olduğu tarzda siteler de olur.
Mesela çok bilinen kitap veya film tarzı şeylerin tiyatrolarının metinlerinin olduğu bir site var mı? Öyle olmasına da gerek yok. Fantastik tiyatro kurgularının olduğu tarzda siteler de olur.
M mehmetılhan Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 514 29 Eylül 2022 #2 Tiyatro Metinleri | Yirmi Sekiz yirmisekiz.net Belki bu sitede aradığını bulabilirsin.
Frisky Centipat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #3 mehmetılhan dedi: Tiyatro Metinleri | Yirmi Sekiz yirmisekiz.net Belki bu sitede aradığını bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım. Acı Kahve'nin İngilizce veya Türkçe bir tiyatro metnini arıyorum.
mehmetılhan dedi: Tiyatro Metinleri | Yirmi Sekiz yirmisekiz.net Belki bu sitede aradığını bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım. Acı Kahve'nin İngilizce veya Türkçe bir tiyatro metnini arıyorum.