TK-03 Küba 50CC devir arttıkça titriyor

bariskeles9

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, benim ilk motorum 125 CC'ye yükseltidi rodaja falan filan benim terimler değil. Şimdi alırken bana bir dişli verdiler şu an zincir çok gergin salma yaptıgında 1 ay sonra servis bakımına geldiğinde değiştirirler dendi. Motoru aldım abiler 110Km yol yaptım ama devir arttıkça titreme yapıyor bayağı bunun sebebi nedir öncelikle ve başka yapmam gereken bir şey var mı yani kardeşim şunu şunu yap diyebileceğiniz? Şu an sehir içi kullanım yapıyorum motor ibrede 50 geçince deyince bagırıyor bana hiç 125 CC havası vermıyor. Zamanla açılma süresi falan denilen mevzu nedir onu da bilmiyorum. Motorcu abileri kardeşleri bekliyorum.

Son düzenleme:
Balansörsüz motor bir zahmet titreme yapsın bağırmasının sebebi de debriyajı bitmiştir 6 yaylı baskı balata al tak süper olur. Zamanla açılma denilen şey ise segmanlar yeni ise eğer geniş olur motor üst devirlerde serbest çalışamaz üst devirlere çıkarsa gaz yememe gibi bir şey hissedilir bu yüzden motoru belli bir süre normal devirlerde (sabit devirde değil) süreceksin.

motoru yeni aldım ya 2 3 gün oldu debriyaj bitmemiştir 0 motor kardo . ben alışkın değilim diye bana öyle geliyor . ama bu 50cc 125 cc cevrilme farkını tam olarak nasıl hisseceğim

Motoru yeni aldım ya 2 3 gün oldu debriyaj bitmemiştir 0 motor kardo. Ben alışkın değilim diye bana öyle geliyor. Ama bu 50CC 125 CC cevrilme farkını tam olarak nasıl hisseceğim?

Kusura bakmayın 110k yazmışsınız 110 bin kilometre olarak anladım, 4 yaylı baskı balatalarda normal iyi kavrayamaz, tk03ler fabrika çıkışı 4 yaylı gelir. motoru ilk 1000 1500km ye kadar fazla zorlamayın 1000km ye kadar mineralli yağ öneririm sonrasında tam sentetik yağa geçersiniz.

Kusura bakmayın 110k yazmışsınız 110 bin kilometre olarak anladım, 4 yaylı baskı balatalarda normal iyi kavrayamaz, tk03ler fabrika çıkışı 4 yaylı gelir.
aynen yanlış yazmışım :( 110 km olcak , peki hocam ben bunla normal takılayım servise kadarda ben nezaman 70 80 basabilirim bu motorla titremelerinde azaltcak bir yöntem yok mu titremeden ziyade karıncalanıyor baya

aynen yanlış yazmışım :( 110 km olcak , peki hocam ben bunla normal takılayım servise kadarda ben nezaman 70 80 basabilirim bu motorla titremelerinde azaltcak bir yöntem yok mu titremeden ziyade karıncalanıyor baya
Hocam gönül isterdi balansörlü yapsınlar ama yapmıyorlar. motorun ön arka dişlisini değişmediyseniz motor çok bağırır 5 inci viteste arkayı 36 önü 15 veya 16 yaparsanız iyi olur.

Hocam gönül isterdi balansörlü yapsınlar ama yapmıyorlar. motorun ön arka dişlisini değişmediyseniz motor çok bağırır 5 inci viteste arkayı 36 önü 15 veya 16 yaparsanız iyi olur.
zincir gergin deyip bana bir dişli verdiler de heralde o yüzden, vallahi çok anlamıyorum kusura bakmayın, önden bilgi edineyim diye yazdım simdi bur ustaya götürsem burda motorun parası kadar vermiyim bilgili durayım :D

zincir gergin deyip bana bir dişli verdiler de heralde o yüzden, vallahi çok anlamıyorum kusura bakmayın, önden bilgi edineyim diye yazdım simdi bur ustaya götürsem burda motorun parası kadar vermiyim bilgili durayım :D
estağfurullah hocam yavaş yavaş öğrenirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı