Masterpro Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 7 5700x rtx 4060 32gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek yazılım mühendisi 1 Nisan 2025 #1 TK-04 white klavye aldım switchleri değişir mi? Swiclerini direk sök tak yaparak değiştiribilir miyim?
TK-04 white klavye aldım switchleri değişir mi? Swiclerini direk sök tak yaparak değiştiribilir miyim?
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 642 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Masterpro dedi: TK-04 white klavye aldım switchleri değişir mi? Swiclerini direk sök tak yaparak değiştiribilir miyim? Genişletmek için tıkla... klavyede hot swap ozelligi var mi bilmiyorum baktim ama yazan bir yer gormedim eger hot swap varsa degistirebilirsin
Masterpro dedi: TK-04 white klavye aldım switchleri değişir mi? Swiclerini direk sök tak yaparak değiştiribilir miyim? Genişletmek için tıkla... klavyede hot swap ozelligi var mi bilmiyorum baktim ama yazan bir yer gormedim eger hot swap varsa degistirebilirsin
Masterpro Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 7 5700x rtx 4060 32gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek yazılım mühendisi 1 Nisan 2025 #3 malpts dedi: klavyede hot swap ozelligi var mi bilmiyorum baktim ama yazan bir yer gormedim eger hot swap varsa degistirebilirsin Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim malpts dedi: klavyede hot swap ozelligi var mi bilmiyorum baktim ama yazan bir yer gormedim eger hot swap varsa degistirebilirsin Genişletmek için tıkla... ürün hotswap evet elimle söküp takıyorum ama başka switch alıp direk taksam çalışırmı
malpts dedi: klavyede hot swap ozelligi var mi bilmiyorum baktim ama yazan bir yer gormedim eger hot swap varsa degistirebilirsin Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim malpts dedi: klavyede hot swap ozelligi var mi bilmiyorum baktim ama yazan bir yer gormedim eger hot swap varsa degistirebilirsin Genişletmek için tıkla... ürün hotswap evet elimle söküp takıyorum ama başka switch alıp direk taksam çalışırmı
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 642 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #4 Masterpro dedi: teşekkür ederim ürün hotswap evet elimle söküp takıyorum ama başka switch alıp direk taksam çalışırmı Genişletmek için tıkla... calisir
Masterpro dedi: teşekkür ederim ürün hotswap evet elimle söküp takıyorum ama başka switch alıp direk taksam çalışırmı Genişletmek için tıkla... calisir
Masterpro Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 7 5700x rtx 4060 32gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek yazılım mühendisi 1 Nisan 2025 #5 malpts dedi: calisir Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim hayırlı bayramlar dilerim