ReProof Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.867 Makaleler 2 Çözümler 39 Yer Malta 1 Ağustos 2022 #11 Bloodlinee dedi: Bende şimdi onu yazdım teşekkürler Technopat gerek kalmadı götürmeye. Bu konuya bir bakar mısınız? @Recep Baltaş 2019 da açılmış konu ama öven tayfanın hepsi yeni hesap ve foruma daha girilmemiş. Genişletmek için tıkla... Doğru tespit.
Bloodlinee dedi: Bende şimdi onu yazdım teşekkürler Technopat gerek kalmadı götürmeye. Bu konuya bir bakar mısınız? @Recep Baltaş 2019 da açılmış konu ama öven tayfanın hepsi yeni hesap ve foruma daha girilmemiş. Genişletmek için tıkla... Doğru tespit.
LordVader Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lordu (Emekli) 1 Ağustos 2022 #12 2 ay beklerim ve fahiş fiyat öderim diyorsan verebilirsin. Benim kartı 2 ay yapamayıp iade etmişlerdi, başka bir yerde yaptırdım 3 günde.
2 ay beklerim ve fahiş fiyat öderim diyorsan verebilirsin. Benim kartı 2 ay yapamayıp iade etmişlerdi, başka bir yerde yaptırdım 3 günde.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #13 LordVader dedi: 2 ay beklerim ve fahiş fiyat öderim diyorsan verebilirsin. Benim kartı 2 ay yapamayıp iade etmişlerdi, başka bir yerde yaptırdım 3 günde. Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim zaten yorumlara bile bot atmış adamlar.
LordVader dedi: 2 ay beklerim ve fahiş fiyat öderim diyorsan verebilirsin. Benim kartı 2 ay yapamayıp iade etmişlerdi, başka bir yerde yaptırdım 3 günde. Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim zaten yorumlara bile bot atmış adamlar.
kensei71 Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #14 LordVader dedi: 2 ay beklerim ve fahiş fiyat öderim diyorsan verebilirsin. Benim kartı 2 ay yapamayıp iade etmişlerdi, başka bir yerde yaptırdım 3 günde. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede yaptırdınız?
LordVader dedi: 2 ay beklerim ve fahiş fiyat öderim diyorsan verebilirsin. Benim kartı 2 ay yapamayıp iade etmişlerdi, başka bir yerde yaptırdım 3 günde. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede yaptırdınız?
LordVader Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lordu (Emekli) 11 Şubat 2023 #15 kensei71 dedi: Hocam nerede yaptırdınız? Genişletmek için tıkla... BGA servis. Bakırköy'de yerleri.
kensei71 Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #16 LordVader dedi: BGA servis. Bakırköy'de yerleri. Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz? Ve anakart konusunda yeterli bilgiye sahipler mi? Bilginiz var mı?
LordVader dedi: BGA servis. Bakırköy'de yerleri. Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz? Ve anakart konusunda yeterli bilgiye sahipler mi? Bilginiz var mı?
LordVader Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer Tatooine Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lordu (Emekli) 18 Şubat 2023 #17 kensei71 dedi: Hocam memnun musunuz? Ve anakart konusunda yeterli bilgiye sahipler mi? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hala çalışıyor. Anakart konusunda bir bilgim yok ama YouTube sayfalarında işlemci pin tamiri yapıyorlardı, belki fikir verebilir.
kensei71 dedi: Hocam memnun musunuz? Ve anakart konusunda yeterli bilgiye sahipler mi? Bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı hala çalışıyor. Anakart konusunda bir bilgim yok ama YouTube sayfalarında işlemci pin tamiri yapıyorlardı, belki fikir verebilir.