Y yusufYAZICI155 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 283 Çözümler 2 5 Ekim 2021 #1 İnternette araştırdım bulamadım. root.destroy yapınca pencere kapatıyor. Ben pencereyi alta alan komut istiyorum yani bilgisayardaki tarayıcının sağ üstteki sağdan 3. düğme işlevini yapmasını istiyorum. Hangi komutu yazmalıyım?
İnternette araştırdım bulamadım. root.destroy yapınca pencere kapatıyor. Ben pencereyi alta alan komut istiyorum yani bilgisayardaki tarayıcının sağ üstteki sağdan 3. düğme işlevini yapmasını istiyorum. Hangi komutu yazmalıyım?
Çözüm Y Y yusufYAZICI155 5 Ekim 2021 342746 dedi: Python:Panoya kopyala w = Tkinter.Tk() w.wm_state('iconic') w.iconify() Genişletmek için tıkla... Böyle yaptım. Böyle hata veriyor. Overriderdirect'i false yaptığımda sorunsuz çalışıyor ama yapmanın mantığı kalmıyor. root.overrideredirect(True) komutu ile birlikte ekran minimize etme butonu eklemek try: from Tkinter import * except ImportError: from tkinter import * def frame_mapped(event): root.update_idletasks() root.overrideredirect(True) root.state('normal') def minimize(event): root.update_idletasks() root.overrideredirect(False) #... forum.yazbel.com Buradan araştırıp çözdüm.
342746 dedi: Python:Panoya kopyala w = Tkinter.Tk() w.wm_state('iconic') w.iconify() Genişletmek için tıkla... Böyle yaptım. Böyle hata veriyor. Overriderdirect'i false yaptığımda sorunsuz çalışıyor ama yapmanın mantığı kalmıyor. root.overrideredirect(True) komutu ile birlikte ekran minimize etme butonu eklemek try: from Tkinter import * except ImportError: from tkinter import * def frame_mapped(event): root.update_idletasks() root.overrideredirect(True) root.state('normal') def minimize(event): root.update_idletasks() root.overrideredirect(False) #... forum.yazbel.com Buradan araştırıp çözdüm.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 5 Ekim 2021 #2 Python:Panoya kopyala w = Tkinter.Tk() w.wm_state('iconic') w.iconify() Artı 1 Eksi
KS KS Y yusufYAZICI155 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 283 Çözümler 2 5 Ekim 2021 #3 342746 dedi: Python:Panoya kopyala w = Tkinter.Tk() w.wm_state('iconic') w.iconify() Genişletmek için tıkla... Böyle yaptım. Böyle hata veriyor. Overriderdirect'i false yaptığımda sorunsuz çalışıyor ama yapmanın mantığı kalmıyor. root.overrideredirect(True) komutu ile birlikte ekran minimize etme butonu eklemek try: from Tkinter import * except ImportError: from tkinter import * def frame_mapped(event): root.update_idletasks() root.overrideredirect(True) root.state('normal') def minimize(event): root.update_idletasks() root.overrideredirect(False) #... forum.yazbel.com Buradan araştırıp çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
342746 dedi: Python:Panoya kopyala w = Tkinter.Tk() w.wm_state('iconic') w.iconify() Genişletmek için tıkla... Böyle yaptım. Böyle hata veriyor. Overriderdirect'i false yaptığımda sorunsuz çalışıyor ama yapmanın mantığı kalmıyor. root.overrideredirect(True) komutu ile birlikte ekran minimize etme butonu eklemek try: from Tkinter import * except ImportError: from tkinter import * def frame_mapped(event): root.update_idletasks() root.overrideredirect(True) root.state('normal') def minimize(event): root.update_idletasks() root.overrideredirect(False) #... forum.yazbel.com Buradan araştırıp çözdüm.