Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 25 Ekim 2020 #11 Captan Slord dedi: Diyelim kabul oldu cezai bedel ödemeceğim indirim falan ödecek miyim Genişletmek için tıkla... Çok garip, sizin mesajınıza anında cevap vermiştim ama mesaj şimdi gönderilmiş. Bilemiyorum hocam, sadece nereye başvurmanız ve ne yapmanız gerektiği gibi temel bilgilere sahibim.
Captan Slord dedi: Diyelim kabul oldu cezai bedel ödemeceğim indirim falan ödecek miyim Genişletmek için tıkla... Çok garip, sizin mesajınıza anında cevap vermiştim ama mesaj şimdi gönderilmiş. Bilemiyorum hocam, sadece nereye başvurmanız ve ne yapmanız gerektiği gibi temel bilgilere sahibim.
Captan Slord Decapat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 159 25 Ekim 2020 #12 Kemânkeş- dedi: Çok garip, sizin mesajınıza anında cevap vermiştim ama mesaj şimdi gönderilmiş. Bilemiyorum hocam, sadece nereye başvurmanız ve ne yapmanız gerektiği gibi temel bilgilere sahibim. Genişletmek için tıkla... Borç falan çıkmaz inşallah peder keser. Kemânkeş- dedi: Çok garip, sizin mesajınıza anında cevap vermiştim ama mesaj şimdi gönderilmiş. Bilemiyorum hocam, sadece nereye başvurmanız ve ne yapmanız gerektiği gibi temel bilgilere sahibim. Genişletmek için tıkla... İndirimleri ödemek zorundaymışız yapamayacağım
Kemânkeş- dedi: Çok garip, sizin mesajınıza anında cevap vermiştim ama mesaj şimdi gönderilmiş. Bilemiyorum hocam, sadece nereye başvurmanız ve ne yapmanız gerektiği gibi temel bilgilere sahibim. Genişletmek için tıkla... Borç falan çıkmaz inşallah peder keser. Kemânkeş- dedi: Çok garip, sizin mesajınıza anında cevap vermiştim ama mesaj şimdi gönderilmiş. Bilemiyorum hocam, sadece nereye başvurmanız ve ne yapmanız gerektiği gibi temel bilgilere sahibim. Genişletmek için tıkla... İndirimleri ödemek zorundaymışız yapamayacağım