AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Merhaba bu 3 klavye arasında kaldım. Şu an Apex 7 TKL kullanıyorum, genellikle CS oynuyorum bilgisayarda. Önerileri bekliyorum. Bütçe maksimum o civarda diye düşünebiliriz.
Wraithtten öneri alabilirim. İyzico kombosunu yapmak istiyorum.
M1 V5 acik ara en iyi secenek. Manyetik istiyorsanda W75 bak bu butcede. Ek seçenekler:
NuPhy Kick75 Hybrid Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Furycube F75S Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Teşekkürler, klavye çok iyi duruyor ama yükseklik ayarı, sabit kullanımı bunlar sanki Fps oynarken problem yaratabilir diye düşünüyorum.
Diğer önerilere de teşekkürler.
Glorious GMMK 3 Hall Effect Gaming Türkçe Klavye%75, 8K Tepki Hızı, Değiştirilebilir Manyetik Anahtarlar, Modüler Conta Sistemi, Çift Baskı PBT Tuş Başlıkları, ANSI (S) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Glorious GMMK 3 Hall Effect Gaming Türkçe Klavye%75, 8K Tepki Hızı, Değiştirilebilir Manyetik Anahtarlar, Modüler Conta Sistemi, Çift Baskı PBT Tuş Başlıkları, ANSI (S) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bu ürüne ne diyorsunuz hocam? @kxy
7000 tlde evet ama sanki bu fiyatlara fps competitive için iyi olduğunu düşünüyorum.Parasinin klavyesi degil, almazdim. M1 V5 ve attigim 2 klavye arasindan secim yapardim sahsen ben.
7000 tlde evet ama sanki bu fiyatlara fps competitive için iyi olduğunu düşünüyorum.