AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Merhaba bu 3 klavye arasında kaldım. Şu an Apex 7 TKL kullanıyorum, genellikle CS oynuyorum bilgisayarda. Önerileri bekliyorum. Bütçe maksimum o civarda diye düşünebiliriz.
Wraithtten öneri alabilirim. İyzico kombosunu yapmak istiyorum.
M1 V5 acik ara en iyi secenek. Manyetik istiyorsanda W75 bak bu butcede. Ek seçenekler:
NuPhy Kick75 Hybrid Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Furycube F75S Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Teşekkürler, klavye çok iyi duruyor ama yükseklik ayarı, sabit kullanımı bunlar sanki Fps oynarken problem yaratabilir diye düşünüyorum.
Diğer önerilere de teşekkürler.
Bu ürüne ne diyorsunuz hocam? @kxy
7000 tlde evet ama sanki bu fiyatlara fps competitive için iyi olduğunu düşünüyorum.Parasinin klavyesi degil, almazdim. M1 V5 ve attigim 2 klavye arasindan secim yapardim sahsen ben.
7000 tlde evet ama sanki bu fiyatlara fps competitive için iyi olduğunu düşünüyorum.