Teşekkürler.TKL:
GAMAKAY K87 Mekanik Klavye 87 Tuşlu Hot Swappable Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Şeffaf Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Anahtar RGB Oyun Klavyesi
Yalnızca US$104.99, en iyi GAMAKAY K87 Mekanik Klavye, 87 tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Yarı Saydam Cam Tabanlı Gateron Switch ABS İki Renkli Tuş Başlıklı RGB Oyun Klavyesidir. Oyun oynamak ve yazmak için mükemmeldir ve size keyifli bir deneyim sunar. online satış...tr.banggood.com
%66:
GamaKay K66 Mekanik Klavye 66 Tuşlar Gateron Anahtarı Sıcak Değiştirilebilir Tyce-C Kablolu RGB Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye PC Laptop için Kristal Tabanlı
Yalnızca US$79.24, en iyi GamaKay K66 Mekanik Klavye, Gateron anahtarları, çalışırken değiştirilebilir Tyce-C kablolu RGB arkadan aydınlatmalı ve kristal tabanlı 66 tuşlu bir oyun klavyesidir. Oyun deneyimlerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyen PC ve dizüstü bilgisayar oyuncuları için...tr.banggood.com
Turkey Direct Mail'i seçip sepete ekleyerek bakabilirsiniz son fiyata.Vergisi ne kadardır bunların?
Ayrı iten Türkiye'den bir ürün var mıdır?
Turkey Direct Mail'i seçip sepete ekleyerek bakabilirsiniz son fiyata.
Keychron C1 TKL-Mekanik Oyuncu Klavyesi-White Backlight-Hot Swappable-Gateron Red Switch-PC-Mac Uyumlu
Keychron C1 TKL-Mekanik Oyuncu Klavyesi-White Backlight-Hot Swappable-Gateron Red Switch-PC-Mac Uyumlu TİP-C KABLOLU Kolay ve güvenilir bir USB-C soketi ile C1, dizüstü bilgisayarınız veya PC'nize bağlanırken ev, ofis ve oyun kullanımı için en uygun bileşenleri içerir. Özel HOTSWAP PCB...shop.connectgame.com.tr
MK61'in switchleri optik. Yani ilerde switch değiştirmek isterseniz sadece Gateron Optik Switcherden takabilirsiniz.Şu ürüne ne dersiniz, %66 pek simetrik duramıyor sağ tarafından dolayı. Aynı ürünün daha küçüğü olması lazım sanırsam.GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Mk61'dir bu klavye. Güzeldir, optik switchlere sahip. Fakat 1 2 yıl sonra ben yeni switchler alayım, switchleri değiştireyim derseniz optik switch seçeneği az. Ben sarı switch almanızı öneririm. Yalnız Sarı switch çok hassastır ona göre.Şu ürüne ne dersiniz, %66 pek simetrik duramıyor sağ tarafından dolayı. Aynı ürünün daha küçüğü olması lazım sanırsam.GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Switch değiştirme gibi bir amacım yok. Düz kullanıcıyım, gidene kadar mantığı.Mk61'dir bu klavye. Güzeldir, optik switchlere sahip. Fakat 1 2 yıl sonra ben yeni switchler alayım, switchleri değiştireyim derseniz optik switch seçeneği az. Ben sarı switch almanızı öneririm. Yalnız Sarı switch çok hassastır ona göre.
Sarı switch hassastır. Red güzeldir, Siyah switch ise basımı biraz daha kuvvet ister. Sarı veya Kırmızı öneririm. Sarı, Siyah ve Kırmızı ses olarak neredeyse hiçbir farkları yok.Switch değiştirme gibi bir amacım yok. Düz kullanıcıyım, gidene kadar mantığı.
Optik daha iyi diye biliyorum gecikme olarak. Oetumu Red kullanıyorum ve memnunum, Red almayı düşünüyorum bu yüzden. Siyah mı alsam beyaz mı arada kaldığım nokta o