TKL mekanik klavye tavsiyesi

Bütçe
2-3k

kemal1578

Centipat
Daha fazla  
VGN87 hoşuma gitti onun gibi tuşlar şeffaf olsa daha hoşuma giderdi. Hem kablolu hem kablosuz kullanma özelliği çok iyi olur teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
VGN87 hoşuma gitti onun gibi tuşlar şeffaf olsa daha hoşuma giderdi. Hem kablolu hem kablosuz kullanma özelliği çok iyi olur teşekkürler.
Aula F87, F75 ve F99. Tercihinize kalmış.

Ben Ajazz AK820 düşünüyorum kablosuz olarak bu fiyat civarlarında kendime. Tasarımı fazla hoşuma gitti, minimalist ve modern ikisi bir arada. Şu gaming görünümlü klavieleri hiç sevemiyorum.

Öncelikle teşekkür ederim ekstra bir şey almak istemiyorum daha farklı ne önerirsiniz?
Ekstra bir şey almak istemiyorsan custom olmayan marka klavyelere yöneleceksin. Ancak Apex 7 TKL falan var Türkçe olan. Başka da yok. Artık marka klavyeler bile Türkçe üretmiyor. Yapacağın bir şey yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…