JustIshi Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 RTX 4060 intel core i7 12700h 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Maksimum bütçe 5K zorlarsam 6kya çıkabilirim, klavye de Türkçe Q, gecikmesi en az, yazılım olarak iyi olan, herhangi bir switch olur ve mekanik bir klavye bakıyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şimdiye kadar bir şey bulamadım tasarımsal olarak hoşuma giden attığım linkte klavyedir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Maksimum bütçe 5K zorlarsam 6kya çıkabilirim, klavye de Türkçe Q, gecikmesi en az, yazılım olarak iyi olan, herhangi bir switch olur ve mekanik bir klavye bakıyorum. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Şimdiye kadar bir şey bulamadım tasarımsal olarak hoşuma giden attığım linkte klavyedir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.