sexsimiko6 Hectopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2016 #1 Merhabalar bilgisayarıma Win 8.1 format attım Wifi'nin CD ile yükleme yaptım fakat Windows 8.1'de çalışmadığını fark ettim. Çoğu yolları denedim fakat olumlu sonuç alamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2016
Merhabalar bilgisayarıma Win 8.1 format attım Wifi'nin CD ile yükleme yaptım fakat Windows 8.1'de çalışmadığını fark ettim. Çoğu yolları denedim fakat olumlu sonuç alamadım.
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 2 Şubat 2016 #2 Sürücüyü buradan indir. TL-WN8200ND V1 için İndir - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürücüyü buradan indir. TL-WN8200ND V1 için İndir - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S sexsimiko8 Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2016 #3 Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası veriyor 2 yolu da denedim. Ne yapacağım bilemiyorum
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 3 Şubat 2016 #4 @Silinen üye Usb kablosuz adaptörün versiyon numarasını öğren, versiyon 2'nin sürücüsü yok. Benim verdiğim versiyon 1 olanın. Bir TP-LINK cihazında doğru donanım sürümü nasıl bulunur? - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz
@Silinen üye Usb kablosuz adaptörün versiyon numarasını öğren, versiyon 2'nin sürücüsü yok. Benim verdiğim versiyon 1 olanın. Bir TP-LINK cihazında doğru donanım sürümü nasıl bulunur? - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz
S sexsimiko8 Hectopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #5 Benim kullandığım versiyon 1 yazıyor , windows 8.1 modlayabilirmisiniz ? öyle bir şansımız varmıdır .
Benim kullandığım versiyon 1 yazıyor , windows 8.1 modlayabilirmisiniz ? öyle bir şansımız varmıdır .