TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Birçok konuya göz attım ama bir türlü emin olamadım. Sizce herhangi bir virüs var mıdır?
SecretZ Femtopat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 25 12 Haziran 2024 #2 Uzun süredir kullanıyorum güvenlirdir.
TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 SecretZ dedi: Uzun süredir kullanıyorum güvenlirdir. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musunuz peki?
SecretZ dedi: Uzun süredir kullanıyorum güvenlirdir. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musunuz peki?
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 12 Haziran 2024 #4 TheYusibo dedi: Birçok konuya göz attım ama bir türlü emin olamadım. Sizce herhangi bir virüs var mıdır? Genişletmek için tıkla... Başka bir Launcher için Can Değerin böyle bir açıklaması vardı. TL legacy dede aynı şey geçerlidir bence.
TheYusibo dedi: Birçok konuya göz attım ama bir türlü emin olamadım. Sizce herhangi bir virüs var mıdır? Genişletmek için tıkla... Başka bir Launcher için Can Değerin böyle bir açıklaması vardı. TL legacy dede aynı şey geçerlidir bence.
istanbulkahvecisi Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 98 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 TRAY GALAX GeForce RTX 5060 1-Click OC 8GB Lexar 2x8 GB Ram ADATA 512 GB SSD ASUS Prime A520M-R 5100MHz (OC) DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #5 TheYusibo dedi: Birçok konuya göz attım ama bir türlü emin olamadım. Sizce herhangi bir virüs var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam çok güvenilir olduğunu sanmıyorum bence başla bir Launcher bul tl'e çok güven olmaz hatta onunla ilgili çok fazla dedikodu çıkmıştı.
TheYusibo dedi: Birçok konuya göz attım ama bir türlü emin olamadım. Sizce herhangi bir virüs var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam çok güvenilir olduğunu sanmıyorum bence başla bir Launcher bul tl'e çok güven olmaz hatta onunla ilgili çok fazla dedikodu çıkmıştı.
TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #6 CanVolteX dedi: Başka bir Launcher için Can Değerin böyle bir açıklaması vardı. TL legacy dede aynı şey geçerlidir bence. Genişletmek için tıkla... TL Launcher ile TL Legacy çok ayrı Launcher'lar. istanbulkahvecisi dedi: Hocam çok güvenilir olduğunu sanmıyorum bence başla bir Launcher bul TL'e çok güven olmaz hatta onunla ilgili çok fazla dedikodu çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... İddialar o kadar fazla ki emin olamıyorum.
CanVolteX dedi: Başka bir Launcher için Can Değerin böyle bir açıklaması vardı. TL legacy dede aynı şey geçerlidir bence. Genişletmek için tıkla... TL Launcher ile TL Legacy çok ayrı Launcher'lar. istanbulkahvecisi dedi: Hocam çok güvenilir olduğunu sanmıyorum bence başla bir Launcher bul TL'e çok güven olmaz hatta onunla ilgili çok fazla dedikodu çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... İddialar o kadar fazla ki emin olamıyorum.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 12 Haziran 2024 #7 TheYusibo dedi: TL Launcher ile TL legacy çok ayrı Launcher'lar. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak ikisi de korsan yazılım değil mi? Şimdi herhangi bir sıkıntı olmasa bile sonradan başka biri satın alıp içine virüs yapıştırabilir veya başka herhangi bir şey olabilir.
TheYusibo dedi: TL Launcher ile TL legacy çok ayrı Launcher'lar. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak ikisi de korsan yazılım değil mi? Şimdi herhangi bir sıkıntı olmasa bile sonradan başka biri satın alıp içine virüs yapıştırabilir veya başka herhangi bir şey olabilir.
SecretZ Femtopat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 25 12 Haziran 2024 #8 TheYusibo dedi: Herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musunuz peki? Genişletmek için tıkla... BitDefender kullanıyorum.
TheYusibo dedi: Herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musunuz peki? Genişletmek için tıkla... BitDefender kullanıyorum.
oglcn Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 356 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #9 1 Yıldır TL Legacy kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Arkada Antivirüs programı açık, hiçbir zaman TL Legacy ile alakalı tehdit göstermedi.
1 Yıldır TL Legacy kullanıyorum, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Arkada Antivirüs programı açık, hiçbir zaman TL Legacy ile alakalı tehdit göstermedi.
SecretZ Femtopat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 25 12 Haziran 2024 #10 TheYusibo dedi: TL Launcher ile TL legacy çok ayrı Launcher'lar. İddialar o kadar fazla ki emin olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hazır şu an Minecraft güzel bir indirme girmiş?
TheYusibo dedi: TL Launcher ile TL legacy çok ayrı Launcher'lar. İddialar o kadar fazla ki emin olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hazır şu an Minecraft güzel bir indirme girmiş?