TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #21 Gyro Zeppeli dedi: T Launcher'den güvenli olduğu kesin. Kaynak kodları falan da açık. En azından şu anlık güvenli diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Gyro Zeppeli dedi: T Launcher'den güvenli olduğu kesin. Kaynak kodları falan da açık. En azından şu anlık güvenli diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
Mustafa ensar atış Zeptopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #22 @Mustafa ensar atış. TheYusibo dedi: Kaspersky varken virüs algılamadı. Şu an antivirüs olmadan kullanıyorum sorun yok. Eğer öyle bir şey olsaydı bilgisayarım zaten eski olduğu için performans bayağı düşerdi ve fark edebilirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kardeşim bende TL legacy kullanıyorum Kaspersky'den taraman içimi rahatlattı.
@Mustafa ensar atış. TheYusibo dedi: Kaspersky varken virüs algılamadı. Şu an antivirüs olmadan kullanıyorum sorun yok. Eğer öyle bir şey olsaydı bilgisayarım zaten eski olduğu için performans bayağı düşerdi ve fark edebilirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kardeşim bende TL legacy kullanıyorum Kaspersky'den taraman içimi rahatlattı.
HeisenberGG55 Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #23 TheYusibo dedi: Birçok konuya göz attım ama bir türlü emin olamadım. Sizce herhangi bir virüs var mıdır? Genişletmek için tıkla... Minecraft için Legacy Launcher indir indireceksen bu siteden indir.
TheYusibo dedi: Birçok konuya göz attım ama bir türlü emin olamadım. Sizce herhangi bir virüs var mıdır? Genişletmek için tıkla... Minecraft için Legacy Launcher indir indireceksen bu siteden indir.
TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #24 HeisenberGG55 dedi: Minecraft için Legacy Launcher indir indireceksen bu siteden indir. Genişletmek için tıkla... Çok uzun süre önce indirdim bile.
HeisenberGG55 dedi: Minecraft için Legacy Launcher indir indireceksen bu siteden indir. Genişletmek için tıkla... Çok uzun süre önce indirdim bile.