TL legacy (legacy Launcher) güvenli mi?

Findowry

Decapat
USB'ye legacy Launcher portable (TL legacy portable) dosyaları yükleyerek Minecraft oynuyorum. Ancak oraya hiç orijinal Minecraft hesabıyla giriş yapmadım. Orijinalle giriş yapsam Microsoft hesabıma bir şey olur mu? Aynı zamanda başka yöntemlere de baktım portable Minecraft için ve şöyle bir Reddit gönderisi buldum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu gönderideki programı denediğimde Minecraft verilerinin Appdata'da tutulduğunu gördüm ve bunu istemiyorum çünkü başka PC'ye geçersem verilerim önceki PC'de kalır.

Yani legacy Launcher güvenli mi ve daha güvenilir başka programlar var mı USB'de Minecraft açmak için?

Not: Reddit'teki gönderiye tekrar baktığımda Appdata'da tutulmadığını söylemiş sanırım ben yanlış gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'ye legacy Launcher portable (TL legacy portable) dosyaları yükleyerek Minecraft oynuyorum. Ancak oraya hiç orijinal Minecraft hesabıyla giriş yapmadım. Orijinalle giriş yapsam Microsoft hesabıma bir şey olur mu? Aynı zamanda başka yöntemlere de baktım portable Minecraft için ve şöyle bir Reddit gönderisi buldum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu gönderideki programı denediğimde Minecraft verilerinin Appdata'da tutulduğunu gördüm ve bunu istemiyorum çünkü başka PC'ye geçersem verilerim önceki PC'de kalır.

Yani legacy Launcher güvenli mi ve daha güvenilir başka programlar var mı USB'de Minecraft açmak için?

Not: Reddit'teki gönderiye tekrar baktığımda Appdata'da tutulmadığını söylemiş sanırım ben yanlış gördüm.

Eğer hesabınız var ise neden Legacy Launcher kullanıyorsunuz?

Eğer portable kullanacaksanız ve premium hesabınız varsa Prism Launcher kurun geçin. Prism'i portable olarak indirin zaten kendi içindeki accounts.json da tutuyor dosyaları.

Eğer hesabınız var ise neden Legacy Launcher kullanıyorsunuz?
Sanırım internet kafeye gidiyor ve portable kullanmak istiyor.

Eğer portable kullanacaksanız ve premium hesabınız varsa Prism Launcher kurun geçin. Prism'i portable olarak indirin zaten kendi içindeki accounts.json da tutuyor dosyaları.

Sanırım internet kafeye gidiyor ve portable kullanmak istiyor.
Gitmiyorum sadece oyunun PC'nin içinde olmasını istemiyorum :D

Gitmiyorum sadece oyunun PC'nin içinde olmasını istemiyorum :D

En garanti yöntem Prism Launcher. İsterseniz MultiMC'de kullanabilirsiniz fakat ben Prism'i tavsiye ederim. Zaten MultiMC'nin forku ve modlu kurmak, birden fazla hesapla oynamak vs. çok kolay. Java dışında her şeyi içinde tuttuğu için de PC'nin içine başka dosya bırakmaz.

Ben TLegacy indirdim fakat arayüzü çok karışıktı. Eğer bir launcer kullanacaksanız TLauncer kullanmanızı öneririm, o daha güvenli geliyor bana.
Onunda virüs olayı var. Virüs olabilir ya da olmayabilir bilmiyoruz.

En garanti yöntem Prism Launcher. İsterseniz MultiMC'de kullanabilirsiniz fakat ben Prism'i tavsiye ederim. Zaten MultiMC'nin forku ve modlu kurmak, birden fazla hesapla oynamak vs. çok kolay. Java dışında her şeyi içinde tuttuğu için de PC'nin içine başka dosya bırakmaz.
Sanırım bu ve arayüzü biraz karmaşık gibi.

Son düzenleme:
Onunda virüs olayı var. Virüs olabilir ya da olmayabilir bilmiyoruz.

Sanırım bu ve arayüzü biraz karmaşık gibi.

Hayır aksine çok basit. Bıraktığım linkten eski de olsa en basit özelliklerini tanıtan videoyu izleyebilirsiniz. Türkçe olduğu için bu videoyu bıraktım. Bu arada MultiMC ile Prism Launcher neredeyse aynı sadece Prism Launcher'de ekstra özellikler var ve daha sık güncelleme alıyor. (Prism Launcher MultiMC'nin forku)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı