Selamlar dostlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi Tl Legacy kullanıyorum. Arkadaşımla hamachi kullanarak, dünyayı yerel ağdan paylaşarak multiplayer oynamaya çalışıyoruz. Önceden başarılı bir şekilde oynarken Tl Legacy indirdikten sonra sunucuya girerken geçersiz oturum hatası almaya başladık. Bu sorunun server.properties dosyası içinden online mode=false yaparak düzeltebiliyormuşuz ama Tl Legacy'de bu dosya yok. Nasıl düzeltebilirim? Kendim server adında .properties dosyası oluşturursam düzelir mi? Şimdiden teşekkürler.
Forumda birçok kez nasıl sunucu kuracağını soran Hocalarımı gördüm. Ben de bunun için bir rehber hazırlamak istedim. Umarım beğenirsiniz iyi okumalar. Sunucu Kurulumu Adım 1 - Hamachi Kurulumu İlk başta Hamachi'nin kendi sitesinden Hamachi uygulamasını indirip kuruyoruz. Alternatif olarak...
www.technopat.net
Hocam şu rehberimdeki gibi yaptınız değil mi? Vanilla yerine siz sadece spigot kullanıyorsunuz bir farkı yok.
Forumda birçok kez nasıl sunucu kuracağını soran Hocalarımı gördüm. Ben de bunun için bir rehber hazırlamak istedim. Umarım beğenirsiniz iyi okumalar. Sunucu Kurulumu Adım 1 - Hamachi Kurulumu İlk başta Hamachi'nin kendi sitesinden Hamachi uygulamasını indirip kuruyoruz. Alternatif olarak...
www.technopat.net
Hocam şu rehberimdeki gibi yaptınız değil mi? Vanilla yerine siz sadece spigot kullanıyorsunuz bir farkı yok.
www.technopat.net