Arkadaşlar en yakın zamanda orijinal Minecraft alacağım. Ancak şimdilik arkadaşlarla takılma amaçlı X Launcher'den sonra bir şüphelendim. TL legacy trojan mı? Yoksa false-positive mi?
Arkadaşlar en yakın zamanda orijinal Minecraft alacağım. Ancak şimdilik arkadaşlarla takılma amaçlı X Launcher'den sonra bir şüphelendim. TL legacy trojan mı? Yoksa false-positive mi?
Hocam neden illaha T-auncher veya T- Legacy kullanıyorsunuz tek bunlar yok ki. Konuya gelecek olursam T- Legacy açık kaynak kodludur ve bunun gibi bir sürü launcher daha var açık kaynak kodlu olan. Prism Launcher örneğin bir konuda Moderatör önermişti Technopat'ta. Açık kaynak kodluysa zaten bir launcher veya her hangi bir dosya virüs olmaz. Olursa da garip olur şuana kadar hiç görmedim.
Hocam neden illaki t-auncher veya t- legacy kullanıyorsunuz tek bunlar yok ki. Konuya gelecek olursam t- legacy açık kaynak kodludur ve bunun gibi bir sürü Launcher daha var açık kaynak kodlu olan. Prism Launcher örneğin bir konuda moderatör önermişti Technopat'ta. Açık kaynak kodluysa zaten bir Launcher veya herhangi bir dosya virüs olmaz. Olursa da garip olur şu ana kadar hiç görmedim.